Ζώδια

Ο Ταύρος και οι ωροσκόποι του – Αναλυτικές προβλέψεις (Μέρος Α’)

Ο Ταύρος και οι ωροσκόποι του – Αναλυτικές προβλέψεις (Μέρος Α’)
Ο Ταύρος και οι ωροσκόποι του. Ο Ταύρος θέλει να σχεδιάζει τις κινήσεις του ενώ ο Κριός από την άλλη θέλει να δρα παρορμητικά.

Ο Ταύρος και οι ωροσκόποι του. Ταύρος Με Ωροσκόπο Κριό. Η ανάμιξη της ανησυχίας του Κριού και της σύνεσης του Ταύρου, φέρνει κάποιου είδους αντιπαράθεση σε αυτή τη προσωπικότητα. Μοιάζετε σαν να πηγαίνετε μία μπροστά και μία πίσω προσπαθώντας να εκθέσετε τη προσωπικότητα του Ταύρου και τη προσωπικότητα του Κριού.

Ο Ταύρος θέλει να σχεδιάζει τις κινήσεις του ενώ ο Κριός από την άλλη θέλει να δρα παρορμητικά. Αυτή η διαφορά σας κάνει να νιώθετε πως παλεύετε με τον εαυτό σας συνέχεια. Αυτό θα αποτελεί αίνιγμα για εσάς και θα μπερδεύει τους ανθρώπους που σας γνωρίζουν. Δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε εκνευρισμούς και ερεθισμούς, και δεν είστε σε θέση να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας.

Τα άσχημα χαρακτηριστικά αυτών των δύο ζωδίων εντείνονται ειδικά όταν τα πράγματα αρχίζουν να σας εκνευρίζουν. Η αντίδρασή σας είναι πεισματάρικη και αυθόρμητη με αποτέλεσμα να κάνετε το λάθος πράγμα χωρίς να το σκεφτείτε πρώτα. Για παράδειγμα: Όταν είστε περισσότερο Ταύρος είστε περισσότερο προσεκτικοί και συλλογιστικοί.

Σκέφτεστε, σχεδιάζεστε και υπολογίζετε τα πάντα και τότε κάνετε κάτι παρορμητικό που δεν ήταν στο σχέδιό σας από την αρχή. Τι συνέβη; Ο Κριός πήρε τον έλεγχο. Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρετε ποτέ ποια από τις δύο προσωπικότητες έχει τον έλεγχο την κάθε στιγμή.

 

Ταύρος Με Ωροσκόπο Ταύρο

Είστε ένας διπλός Ταύρος. Δεν σας αρέσουν οι επιπλήξεις, και είστε αρκετά ευαίσθητοι όταν αντιμετωπίζετε κριτικές. Είστε ειρηνικοί και ήσυχοι. Είστε υπομονετικοί και λιτοί. Θέλετε να απολαμβάνετε τη ζωή.Σαν διπλός Ταύρος μπορείτε να αφιερώσετε ώρες ολόκληρες όταν δουλεύετε πάνω σε κάτι, σας απορροφά ολοκληρωτικά.

Αυτό ισχύει διπλά για την ερωτική σας ζωή. Μπορείτε να ασχολείστε με τον άνθρωπο που αγαπάτε συνέχεια. Όταν η αγάπη σας απειλείται, γίνεστε ταύρος σε υαλοπωλείο. Είστε κτητικοί με το σύντροφό σας, ενώ είστε πληθωρικοί και καταναγκαστικοί όταν ζηλεύετε.

Στην αγάπη όπως και σε οτιδήποτε άλλο, ξεκινάτε αργά και προσεκτικά, αλλά από τη στιγμή που θα αγαπήσετε, τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Το ζώδιό σας είναι πιθανότατα το μοναδικό από όλα τα ζώδια που μπορεί να ολοκληρώσει έναν ερωτικό μαραθώνιο, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ικανοποιώντας τον εαυτό σας και το σύντροφό σας.

Ταύρος Με Ωροσκόπο Δίδυμο

Οι Ταύροι με Ωροσκόπο Δίδυμο αντιμετωπίζουν αρκετές εσωτερικές διαμάχες. Οι Ταύροι και οι Δίδυμοι είναι αντίθετοι. Από τη μία, αυτό είναι καλό διότι θα περιορίσουν την ανάγκη τους για ποικιλία και θα έχουν περισσότερο ρεαλιστικό τρόπο στο να βλέπουν τα πράγματα.Από την άλλη, θα υπάρξουν στιγμές που η προκατάληψη και οι προσδιορισμοί θα ελέγχουν τη σκέψη ενώ οι διανοητικές εμμονές και το πείσμα θα καταστρέφει τα πράγματα.

Η ευελιξία των Διδύμων δεν θα απαλύνει το πείσμα του Ταύρου, και ίσως θα το κάνει και ισχυρότερο. Οι Δίδυμοι είναι ανέμελοι σχεδόν για τα πάντα. Οι Ταύροι είναι συντηρητικοί. Οι Δίδυμοι είναι άγριοι.Οι Ταύροι δουλεύουν με στρατηγική. Οι Ταύροι κάνουν τρελή οικονομία. Οι Δίδυμοι είναι λες και έχουν τρύπια χέρια.

Ο Ταύρος με Ωροσκόπο Δίδυμο δεν μπορεί να αποφασίσει αν θέλει να εξοικονομήσει χρήματα ή να τα ξοδέψει σε ψώνια. Ο Ταύρος με Ωροσκόπο Δίδυμο έχει οικονομική ψύχωση. Αν ο σύντροφός σας είναι Ταύρος με Ωροσκόπο Δίδυμο είναι καλύτερο να μην ξεκινήσετε οικονομικές συνομιλίες μαζί του και αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Υπομείνατε αρκετά έναν Ταύρο με Ωροσκόπο Δίδυμο; Σκεφτείτε τι σημαίνει να είστε Ταύρος με Ωροσκόπο Δίδυμο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments