Video

ΔΕΘ 2018: Έξαλλος ο Μητσοτάκης – Φασιστικό αυτό που έκανε ο Πολάκης με τον Συνολάκη (pic&vid)

ΔΕΘ 2018: Έξαλλος ο Μητσοτάκης – Φασιστικό αυτό που έκανε ο Πολάκης με τον Συνολάκη (pic&vid)
ΔΕΘ 2018: Αναλυτικά όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ενέργεια του Παύλου Πολάκη.

ΔΕΘ 2018: Φασιστική χαρακτήρισε την κίνηση του Παύλου Πολάκη να αποκαλύψει μέσω ανάρτησής του στο Facebook τη διεύθυνση του καθηγητή Συνολάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ 2108, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκανε ο Παύλος Πολάκης γινόταν σε άλλες εποχές, όταν κάποιοι «σημείωναν» πόρτες.

Συγκεκριμένα:

«Ζήτησα από τον κ. Συνολάκη να ετοιμάσει μια αντικειμενική αποτύπωση του τι πήγε στραβά εκείνο το βράδυ (σ.σ. στη φωτιά στο Μάτι).

Το έκανε, πιστεύω, με απόλυτη τεχνοκρατική επάρκεια. Δέχτηκε χυδαίες επιθέσεις από κυβερνητικά στελέχη προεξέχοντος του συνηθισμένου υπόπτου, του κ. Πολάκη, όχι για αυτά τα οποία είπε αλλά για το ποιος είναι. Και επειδή πολλή κουβέντα γίνεται, ακούω ότι είμαστε ακροδεξιοί, αυτό που έκανε ο κ. Πολάκης, να βγάλει στο διαδίκτυο τη διεύθυνση του κ. Συνολάκη, δεν είναι ακροδεξιό, είναι φασιστικό.

Αυτά συνέβαιναν σε άλλες εποχές, όταν σημείωναν πόρτες κάποιοι για να θέλουν μετά να δώσουν το στίγμα για το ποιοι θέλουν να πάνε να τραμπουκίσουν την επόμενη μέρα», ήταν η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ανέβασε φωτογραφίες έξω από το σπίτι του καθηγητή Συνολάκη και δημοσίευσε τη διεύθυνσή του, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Η δημοσίευση:

Όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments