Αθλητισμός

Ιστορικό ρεκόρ: Τρία στα τρία το “Big 4” για πρώτη φορά από το 1959

Ιστορικό ρεκόρ: Τρία στα τρία το “Big 4” για πρώτη φορά από το 1959
Ρεκόρ που δεν έχουμε δει ξανά σε επίπεδο Α' Εθνικής κατηγορίας.

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα 2018-19 με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ρεκόρ που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν σε επίπεδο Α’ ΕΘνικής κατηγορίας!

Ο Ολυμπιακός με γκολ του Νάτχο στις καθυστερήσεις κόντρα στον Αστέρα πήρε τη νίκη με 2-1, κάνοντας το 3/3 στο πρωτάθλημα. Τις δύο πρώτες αγωνιστικές είχε επικρατήσει των ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακού.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη δύο διπλά, με Ξάνθη και Λάρισα και μια εντός έδρας νίκη με τη Λαμία. Δύο εκτός έδρας νίκες έχει και ο ΠΑΟΚ επί Πανιωνίου και ΟΦΗ, ενώ έχει επικρατήσει εντός έδρας του Αστέρα.

Με το τρία στα τρία έχει ξεκινήσει και η ΑΕΚ. Η ομάδα του Ουζουνίδη κέρδισε κατά σειρά ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο.

«Big-4» με 3/3, λοιπόν, κάτι που δεν είχε συμβεί ξανά στα χρονικά της Α΄ Εθνικής από τη σεζόν 1959-60! Να σημειωθεί ωστόσο πως ο Παναθηναϊκός αντί για 9 βαθμούς έχει 3, ξεκινώντας την κούρσα του πρωταθλήματος με -6, ενώ και ο ΠΑΟΚ με το -2 βρίσκεται στους 7 πόντους.

Πάντως, το ρεκόρ μπορεί να γίνει ακόμη πιο εντυπωσιακό σήμερα αν ο Άρης επικρατήσει του Λεβαδειακού στη Θεσσαλονίκη. Τότε θα δούμε τους πέντε «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος να ξεκινάνε για πρώτη φορά με το απόλυτο ύστερα από τρεις αγωνιστικές!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments