Αυτοδιοίκηση

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ξεκίνησε η καταβολή προνοιακών επιδομάτων

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ξεκίνησε η καταβολή προνοιακών επιδομάτων
Καταβολή προνοιακών επιδομάτων από σήμερα στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Από σήμερα, Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018 αρχίζει η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου Ιουλίου – Αυγούστου 2018, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Η διαδικασία καταβολής των επιδομάτων, γίνεται πλέον μέσω των Διατραπεζικών Συστημάτων ΔΙΑΣ Α.Ε.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να τα εισπράττουν, μέσω του ειδικού λογαριασμού τους.

Προνοιακά επιδόματα: Η ανανεωμένη λίστα με τους Δήμους και τις ημερομηνίες πληρωμής

Η λίστα με τους Δήμους και τις ημέρες που θα χορηγήσουν τα προνοιακά επιδόματα 2018:

  • Από την Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας Υγείας Παιδείας και Πολιτισμού, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Προγραμμάτων του Δήμου Σερρών, ανακοινώνεται ότι τα προνοιακά επιδόματα διμήνου Ιουλίου – Αυγούστου 2018, θα καταβληθούν σε όλους τους δικαιούχους την Δευτέρα 17-09-2018.
  • Ο Δήμος Χερσονήσου πληροφορεί τους δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων ότι, έως την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 θα έχουν πιστωθεί οι λογαριασμοί τους.
  • Ο Δήμος Λαμιέων ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 αρχίζει η καταβολή στους δικαιούχους του 4ου διμήνου των προνοιακών επιδομάτων.
  • Τα προνοιακά επιδόματα Ιουλίου – Αυγούστου, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων του Δήμου Αγίου Δημητρίου την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018.
  • Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Χανίων, η καταβολή των επιδομάτων του διμήνου Ιουλίου-Αυγούστου σε 2.354 δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου.
  • Στον Δήμο Ηρακλείου η καταβολή των επιδομάτων σε 2.630 δικαιούχους για το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου θα ξεκινήσει από την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου.
  • Ο Δήμος Νέας Σμύρνης σας ενημερώνει ότι στις 12/9/2018 ολοκληρώθηκε η διαδικασία πληρωμής των προνοιακών επιδομάτων για τους δικαιούχους – κατοίκους της Νέας Σμύρνης. Ως εκ τούτου, τα χρήματα θα έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς τους έως την Δευτέρα 17/9/2018.

Διαβάστε περισσότερα για την ανανεωμένη λίστα με τους δήμους και τις ημερομηνίες πληρωμής, εδώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments