Lifestyle

«Ο γάμος μου διεκόπη εξαιτίας της Βουγιουκλάκη- Παραλίγο να μου σκίσουν το νυφικό, όρμαγαν στην Αλίκη»

«Ο γάμος μου διεκόπη εξαιτίας της Βουγιουκλάκη- Παραλίγο να μου σκίσουν το νυφικό, όρμαγαν στην Αλίκη»
Ένα άγνωστο περιστατικό από έναν γάμο που... τινάχτηκε στον αέρα εξαιτίας της Αλίκης.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ένα τεράστιο κοινό που πολλές φορές ξεπερνούσε τα όρια όταν την έβλεπε. Οι εκδηλώσεις λατρείας για την Αλίκη έφερναν προβλήματα όχι μόνο στην ίδια, αλλά και στους γύρω της.

Μία τέτοια ιστορία ήρθε να διηγηθεί μια φίλη της Αλίκης, η οποία είδε τον γάμο της να… κινδυνεύει. Και τη σωματική της ακεραιότητα. Τι συνέβη ακριβώς;

Στο γάμο της ηθοποιού, Άννα Φόνσου, κουμπάρα ήταν η καλή της φίλη, Αλίκη Βουγιουκλάκη. Αποτέλεσμα; Οι εκδηλώσεις του κόσμου παρά λίγο να καταστρέψουν την τελετή, θέτοντας σε κίνδυνο και τη σωματική τους ακεραιότητα.

Ο γάμος τελέστηκε στον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη και διεκόπη αρκετές φορές από το πλήθος που ήθελε να έρθει σε επαφή με τις δύο πρωταγωνίστριες.

Το ζευγάρι αναγκάστηκε να φύγει από την εκκλησία και να ζητήσει αργότερα την ευλογία ενός άλλου ιερέα.

Σε συνέντευξη-αποκάλυψη της στο περιοδικό Down Town η ηθοποιός μοιράστηκε όσα συνέβησαν τότε: «Ήταν με τον αρχιτέκτονα Κώστα Παλτόγλου και με κουμπάρα την Αλίκη Βουγιουκλάκη στον Άγιο Διονύση τον Αρεοπαγίτη, στο Κολωνάκι.

Είχαν μαζευτεί χιλιάδες θαυμαστές. Με κόπο κατάφερα να μη μου σκίσουν το νυφικό. Όρμαγαν στην Αλίκη, της κατέστρεψαν τα μαλλιά. Δεν τελείωσε το μυστήριο και έτσι η πεθερά μου μας πήρε και μας πήγε σε έναν παπά να μας δώσει μία ακόμη ευχή.

Είχα μια τιμιότητα στους άντρες μου. Όταν τους ερωτευόμουν, τους παντρευόμουν και όταν τελείωνε ο έρωτας, έφευγα, τα παρατούσα όλα. Έπαιρνα μόνο τα ρούχα μου, παρά το γεγονός ότι όλοι οι άντρες μου ήταν πλούσιοι»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments