Αθλητισμός

ΠΑΟΚ ΤΣΕΛΣΙ: Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη μεταξύ Ελλήνων και Βρετανών οπαδών – Δύο τραυματίες

ΠΑΟΚ ΤΣΕΛΣΙ: Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη μεταξύ Ελλήνων και Βρετανών οπαδών – Δύο τραυματίες
ΠΑΟΚ ΤΣΕΛΣΙ: Επεισόδια με δύο τραυματίες είχαμε τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν λίγη ώρα ο ΣΚΑΪ.

ΠΑΟΚ ΤΣΕΛΣΙ: Δύσκολη νύχτα για την αστυνομία, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται εδώ και δύο μέρες οπαδοί της Τσέλσι εν όψει του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του Europa League. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, χθες τη νύχτα μια ομάδα Βρετανών οπαδών συγκρούστηκε με Έλληνες οπαδούς, δίχως να διευκρινιστεί αν αυτοί ήταν φίλοι του ΠΑΟΚ.

Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν δύο τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Δίχως πάντως να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για Έλληνες ή Βρετανούς.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως όπως μεταφέρθηκε στον τηλεοπτικό αέρα, στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται και οπαδοί της Τσέλσι οι οποίοι έχουν αποκλειστεί… δια παντός από τα εντός έδρας παιχνίδια της λονδρέζικης ομάδας. Και μάλιστα τους το έχει απαγορεύσει ο ίδιος ο σύλλογος.

Πρόκειται για οπαδούς που την περσινή σεζόν είχαν επιτεθεί σε έγχρωμους ανθρώπους με ρατσιστικό τρόπο. Το περιστατικό είχε συμβεί σε μετρό και οι οπαδοί της Τσέλσι φώναζαν “είμαστε ρατσιστές”. Ο σύλλογος τους εντόπισε μέσω καμερών. Αφού επιβεβαίωσε τις ταυτότητές τους, τους απαγόρευσε να πηγαίνουν στο “Στάμφορντ Μπριτζ”.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να κάνει και σε εκτός έδρας παιχνίδι και δη ευρωπαϊκό. Έτσι, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αρκετοί απ’ αυτούς βρίσκονται στη Θεσσαλονική ώστε να παρακολουθήσουν το σημερινό παιχνίδι. Με τον ΠΑΟΚ, πάντως, να προσπαθεί από τη μεριά του να μην συμβεί το παραμικρό και να καλεί τον κόσμο του να μην απαντήσει σε τυχόν προκλήσεις.

Στις 19:55 η σέντρα

Όσον αφορά το ματς ο Λουτσέσκου έχει μια σημαντική απουσία, αφού εκτός είναι ο Μάτος, ο οποίος κουβαλάει τιμωρία από τα προκριματικά του Champions League. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Βιεϊρίνια και στο αριστερό άκρο να παίξει ο νεοφερμένος Τόσκα. Ωστόσο, υπάρχουν και θετικά νέα, αφού ο Πρίγιοβιτς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, αλλά λογικά θα μείνει στον πάγκο. Έκπληξη αποτέλεσε ο αποκλεισμός των Καρέλη και Ακπόμ από την αποστολή.

Η Τσέλσι ήρθε στη Θεσσαλονίκη χωρίς το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Εντέν Αζάρ. Ο Ιταλός τεχνικός τον απέκλεισε για να τον ξεκουράσει. Εκτός έμειναν επίσης o Νταβίντ Λουίζ , ο Ντρινκγουότερ και ο Έμερσον. Νοκ άουτ είναι ο Κόβασιτς λόγω τραυματισμού. Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Φάμπρεγκας, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις.

Πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα – Μαουρίσιο, Κάνιας – Λημνιός, Ζαμπά, Ελ Καντουρί – Πέλκας

Τσέλσι (4-3-3): Καμπαγιέρο – Τζαπακόστα, Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Αλόνσο – Μπάρκλεϊ, Ζορζίνιο, Αμπαντού – Γουίλιαν, Μόουζες, Μοράτα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments