Αθλητισμός

ΑΕΚ: Η εξήγηση του Μάνταλου για τα νεύρα στο Άμστερνταμ

ΑΕΚ: Η εξήγηση του Μάνταλου για τα νεύρα στο Άμστερνταμ
Η εικόνα της ΑΕΚ ήταν η αιτία που εκνευρίστηκε ο αρχηγός της.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-0 την Τετάρτη στο Άμστερνταμ, μετά από μια κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ένωση δεν κατάφερε να φανεί απειλητική και δέχτηκε τρία γκολ, χωρίς να προβάλλει αντίσταση στον Αίαντα. Κάτι που έφερε προβληματισμό, αλλά και… νεύρα σε ορισμένους παίκτες. Μεταξύ των οποίων και ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια. Δεν χαιρέτισε προς τον κόσμο, δεν μίλησε σε κανέναν. Ούτε σε συμπαίκτες, ούτε σε αντιπάλους, όπως έκαναν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Έτρεξε κατευθείαν να πάει στα αποδυτήρια, δείχνοντας έναν εκνευρισμό.

Όπως αναφέρει η «SportDay» η κίνηση του Μάνταλου ήταν αποτέλεσμα έντονων συναισθημάτων. Ο αρχηγός της Ένωσης περίμενε διαφορετική εικόνα της ομάδας και ένιωθε πως ευθύνεται και ο ίδιος γι αυτό. Έτσι, εξηγούσε στους ανθρώπους της ομάδας πως αυτή έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια θέλοντας να ηρεμήσει από την ένταση.

“Γκάζια” από Ουζουνίδη, αλλά και σύνθημα εν όψει Τούμπας

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε παράπονα για τη νοοτροπία των παικτών ύστερα από το πρώτο γκολ του Άγιαξ, με τον Έλληνα τεχνικό να δίνει το σύνθημα ενόψει ΠΑΟΚ.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάναμε αυτό. Μετά το 1-0 παρατήσαμε το παιχνίδι. Σταματήσαμε να παίζουμε. Γιατί το κάναμε αυτό. Δεν είχε τελειώσει τίποτα στο 1-0 και εμείς το παρατήσαμε. Δεν μπορούμε σε τέτοια ματς να έχουμε τέτοια νοοτροπία.

Στραβά αποτελέσματα θα υπάρχουν. Αυτό που με ενοχλεί είναι πως παρατήσαμε το παιχνίδι. Τώρα δεν αλλάζει κάτι και δεν ωφελεί να μείνουμε σ΄ αυτό που έγινε. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Να το ξεχάσουμε. Να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ», είπε στους παίκτες του ο Ουζουνίδης σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα».

Πλέον στην ΑΕΚ προετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ουζουνίδης μπορεί να υπολογίζει στους Λιβάγια, Λόπες και Μπακασέτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments