Αθλητισμός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Απαρηγόρητος ο Τσιμίκας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Απαρηγόρητος ο Τσιμίκας
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Τσιμικάς κατά την αποχώρησή του από το Καραϊσκάκη δεν... μιλιόταν.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Μπέτις χθες στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τη νίκη, παρά το γεγονός πως στο τελευταίο εικοσάλεπτο αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες. Ο Κώστας Τσιμίκας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα σε μια φάση που δεν… μύριζε κίνδυνο. Παρ’ όλα αυτά οι ερυθρόλευκοι κράτησαν.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατάφερε να μη δεχθεί γκολ και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο ο μπακ του Ολυμπιακού ήταν στεναχωρημένος μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Τσιμικάς κατά την αποχώρησή του από το Καραϊσκάκη δεν… μιλιόταν. Αρκετοί προσπάθησαν να τον ενθαρρύνουν καθώς ήταν από τους παίκτες με θετική παρουσία στον αγώνα, με εξαίρεση τη φάση της αποβολής.

Ο Τσιμίκας, ωστόσο, ήταν απαρηγόρητος και έλεγε σε συμπαίκτες του πως ήταν μια φάση στην οποία θα μπορούσε να αποφύγει την αποβολή.

Μαρτίνς: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Στις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στάθηκε ο Πέδρο Μαρτινς, μετά το 0-0 με την Μπέτις στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Πορτογάλος προπονητής μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτες του απείλησαν τον πορτιέρο της ισπανικής ομάδας. Ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, το τελικό αποτέλεσμα αφήνει στους Ερυθρόλευκους μια δυσάρεστη γεύση. Καθώς οι παίκτες του έδειξαν την ποιότητα τους, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μας μένει δυσάρεστη γεύση. Παρά το γεγονός πως παίζαμε με εξαιρετικό αντίπαλο, εμείς είχαμε μεγαλύτερη ποιότητα. Έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο την Μπέτις και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας, οπότε μας μένει αυτή η δυσάρεστη γεύση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments