Ελλάδα

Αγία Παρασκευή: Έριξαν χειροβομβίδα σε βενζινάδικο

Αγία Παρασκευή: Έριξαν χειροβομβίδα σε βενζινάδικο
Μύα σύλληψη χθες το βράδυ στην Αγία Παρασκευή. Ο ένας από τους δράστες πέταξε τη χειροβομβίδα και κατέστρεψε το εσωτερικό του κτιρίου.

Στις τέσσερις και μισή τα ξημερώματα δύο άτομα προσέγγισαν πρατήριο υγρών καυσίμων, που διανυκτέρευε στην Αγία Παρασκευή. Μπήκαν στο κατάστημα και με μία χειροβομβίδα στα χέρια υποχρέωσαν τους δύο αλλοδαπούς υπαλλήλους να βγουν έξω.

Ο ένας από τους δράστες πέταξε τη χειροβομβίδα και κατέστρεψε το εσωτερικό του κτιρίου. Άμεσα κινητοποιήθηκαν σταθμοί της Άμεσης Δράσης, αλλά και στελέχη της Ασφάλειας. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πέρασαν χειροπέδες σε έναν από τους δράστες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr είναι Ρομά ΚΑΙ ομολόγησε την πράξη και υπέδειξε το συνεργό του.

Δεν μπορούσε, όμως, να πει στους αστυνομικούς ποιος διέταξε το… μήνυμα, γιατί αυτό το γνωρίζει μόνον ο συνεργός του, που αναζητείται. Είπε, όμως, ότι για την ενέργειά του έλαβε αμοιβή πεντακόσια ευρώ.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξέτασαν τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου και τους υπαλλήλους, αλλά ακόμα δεν έχουν καταφέρει να διαπιστώσουν προς τί το «μήνυμα». Εξετάζουν πληροφορίες ότι με το πρατήριο έχει σχέση άνθρωπος της νύχτας και την εντολή για το χτύπημα έδωσε έγκλειστος των φυλακών.

Διαβάστε Eπίσης

Αγία Παρασκευή: Με έξι σφαίρες σκότωσαν τον 50χρονο

Πυροβόλησαν άνδρα έξω από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής

Περισσότερα