Ελλάδα

Ζακ Κωστόπουλος: Πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας

Ζακ Κωστόπουλος: Πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας
Τι είπε ο γιος του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε σήμερα Τρίτη (25/9/18) ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στη Ομόνοια όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο Ζακ Κωστόπουλος΄.

Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι συγγενείς και φίλοι του 33χρονου Ζακ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Να σημειωθεί, ότι σε βάρος του 73χρονου κοσμηματοπώλη οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, που είναι κακουργηματικού βαθμού, και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Τι είπε ο γιος του 73χρονου

Ότι ο πατέρας του έπραξε το σωστό και κάλεσε την αστυνομία κάνει λόγο ο γιος του 73χρονου.

“Τον τρέχουν αδίκως” είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο γιος του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου. Εκτός αυτού, όπως είπε ο πατέρας του είναι 73 ετών και καρκινοπαθής και δεν έχει μέσα του το ένστικτο του δολοφόνου.

Ζακ Κωστόπουλος: Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του λένε οι ιατροδικαστές

Οι ιατροδικαστές δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα προκειμένου να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του 33χρονου.

Έτσι, κάτι τέτοιο φανερώνει ότι πλέον οι απαντήσεις στα αρκετά αναπάντητα ερωτήματα που υπάρχουν στρέφονται στις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, που ωστόσο, απαιτούν χρόνο για να υπάρξουν αποτελέσματα.

Να σημειωθεί, ότι τη νεκροτομή έκανε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογρηάς από το δημόσιο και ο Θ. Τσαντίλης που ορίσθηκε από την οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments