Διεθνή

Μια 19χρονη πουλάει την παρθενιά της και δέχτηκε προσφορά από παίκτη της Γιουνάιτεντ

Μια 19χρονη πουλάει την παρθενιά της και δέχτηκε προσφορά από παίκτη της Γιουνάιτεντ
Μια 19χρονη βγήκε ραντεβού με παίκτη της Γιουνάιτεντ, ο οποίος της δίνει περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια.

Ακόμα μία ιστορία από ένα νεαρό κορίτσι, που επιλέγει να αλλάξει τη ζωή της, πουλώντας την παρθενιά της. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση, το θέμα έχει έντονο… παρασκήνιο. Και αγγίζει και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού σύμφωνα με τη νεαρή ένα από τα τρία ραντεβού που έχει βγει είναι με παίκτη της αγγλικής ομάδας.

Πρόκειται για την 19χρονη «Έιμι», η οποία προσέγγισε τους ανθρώπους μιας γερμανικής ιστοσελίδας που βγάζει σε δημοπρασία την παρθενιά νεαρών γυναικών από όλον τον κόσμο.

Οι ενδιαφερόμενοι είναι αρκετοί και οι προσφορές ξεπερνούν και το ένα εκατομμύριο δολάρια. Η κοπέλα περιγράφει τον εαυτό της ως «επιβεβαιωμένη παρθένα». Πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χορηγήσει πιστοποιητικό γιατρού αναφορικά με την άθικτη κατάσταση του υμένα της.

«Το σκεφτόμουν καιρό. Είναι μια αληθινά σπουδαία ευκαιρία να αλλάξω τη ζωή μου προς το καλύτερο και να βοηθήσω την οικογένειά μου. Όπως με έχουν βοηθήσει οικονομικά και εκείνοι στο παρελθόν. Μου αρέσει πολύ η ιδέα να κάνω ταξίδια και να πληρώσω μόνη μου τις σπουδές μου». Αναφέρει η «Έιμι», η οποία τονίζει πως δεν θα επιλέξει απαραίτητα τον άνδρα με την μεγαλύτερη προσφορά. Αλλά αυτόν που θα της εμπνεύσει περισσότερη εμπιστοσύνη.

Σε βίντεο που ανέβασε πρόσφατα η νεαρή ισχυρίζεται ότι μέχρι στιγμής έχει βγει τρία ραντεβού με υποψήφιους… αγοραστές, και πιο συγκεκριμένα με έναν τραπεζίτη της Γουολ Στριτ, έναν Γερμανό επιχειρηματία και έναν παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments