Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (2/10/18)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (2/10/18)
Συμβουλές για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Συμβουλή για όλους…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι πως, αντί για την καθημερινή ένταση με τον/την προϊστάμενο/η σου και τα παιχνίδια εξουσίας πίσω από την πλάτη σου, χρειάζεσαι μια εργασία που να σου προσφέρει περισσότερες προκλήσεις και να σου κινητοποιεί το πάθος σου για ζωή και πρωτιά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μην αφήνεις το μυαλό σου να σκοτεινιάσει με φοβίες για το μέλλον. Κάποτε πρέπει να καταλάβεις πως σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις οφείλεις να αντικαταστήσεις τον συνεχή έλεγχο του/της Άλλου/Άλλης με την εμπιστοσύνη. Κάνε από σήμερα μερικά δειλά βήματα προς αυτή τη κατεύθυνση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν και εξωτερικά δείχνεις ήρεμος/η και χαλαρός/η όπως πάντα, εσωτερικά ο συναισθηματικός αντιδραστήρας σου δουλεύει υπερωρίες. Οικογενειακό ή συναισθηματικό παρελθόν σε ευθεία σύγκρουση με τις ανάγκες του παρόντος και η υπερένταση σου χτυπά την πόρτα!

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (2/10/18)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Λένε πως για να ανταπεξέλθει κάποιος/α σε σχέση με έναν/μια Καρκίνο πρέπει να είναι εξοπλισμένος/η με ιώβεια υπομονή και βουδιστική αυτοκυριαρχία. Σήμερα είναι από τις μέρες που ο/η σύντροφος σου θα δοκιμαστεί σε αυτές τις αρετές καθώς επιδίδεσαι στο αυτοκαταστροφικό σου hobby: Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν αυτό το σώμα είχε δική του φωνή, μέρες σαν την σημερινή θα ούρλιαζε από το άγχος και την ένταση που τόσο βάναυσα του προσθέτεις. Πρόσεξε και ηρέμησε, γιατί δεν είναι η κούραση που σου χτυπάει την πόρτα αλλά η κατάρρευση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Λες και υπάρχει μια συμπαντική συνομωσία που λέει πως μέρες σαν τη σημερινή, όσο και να αντιστέκεσαι, αναγκάζεσαι να σπάσεις σε 100 κομμάτια για να προλάβεις να φέρεις σε πέρας όλες τις υποχρεώσεις σου και να μείνουν όλοι γύρω σου (συνάδελφοι, φίλοι, συγγενείς) ικανοποιημένοι. Καταραμένο σύμπαν!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δεν είναι μυστικό πως χρειάζεσαι ένα ειλικρινές μπράβο και ένα ζεστό χαμόγελο από τον/την προϊστάμενο σου ή τους δικούς σου ανθρώπους κάθε φορά που κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Πόσο μάλλον τώρα που νιώθεις την εμπιστοσύνη που είχες στον εαυτό σου νʼ απομακρύνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η απάντηση στην ημίρευστη κατάσταση που έχει περιέλθει η καθημερινότητα σου (επαγγελματική κυρίως) δεν είναι να σκορπάς δολοφονικά βλέμματα αριστερά και δεξιά και να σε περνάνε για τον τρελό/την τρελή του χωριού. Αν όμως αναγκαστείς να βρεθείς σε θέση άμυνας, τότε μπορείς να αμυνθείς όπως θες… Το πιάνεις το υπονοούμενο;

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (2/10/18)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι αλήθεια πως η φυσική παρόρμηση κάθε Τοξότη είναι να βοηθά αν του ζητήσουν βοήθεια, όμως σήμερα θα πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά πριν ξοδέψεις χρόνο/ενέργεια/συναισθήματα για να βοηθήσεις ένα/μια φίλο/η ή τον/την σύντροφο σου. Μερικές φορές η εύκολη βοήθεια καταλήγει σε σκλαβιά για εσένα και βόλεμα για τον/την άλλο/η!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν μπορούσαμε με μαθηματικές ισότητες να περιγράψουμε την αίσθηση της προσωπικής σου ζωής, θα καταλήγαμε σε σχέσεις αλλοπρόσαλλες. 1+1=1 (ακόμη κι αν βρίσκεσαι σε σχέση δεν μπορείς τελευταία να γλιτώσεις από την υπαρξιακή σου μοναξιά) 0-0=2 (μόνο αν καταλάβεις πως πριν να οικοδομήσεις μια σχέση είσαι ένα τίποτα εσύ, κι ένα τίποτα ο/η Άλλος/η, θα καταφέρεις να γεννήσεις έρωτα στην καρδιά σου).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αν τις καλές μέρες του μήνα απλά ζεις μια δεύτερη ζωή μέσα στο μυαλό σου, τότε σήμερα έχε έτοιμα για παν ενδεχόμενο: ασπιρίνες, Depon και συναφή φαρμακευτικά σκευάσματα εναντίον του πονοκεφάλου. Πολλές πληροφορίες, πολλά προβλήματα στο γραφείο, πολλές σκοτούρες και όλα αυτά ενώ προσπαθείς να βγάλεις άκρη τι θες να κάνεις με την επαγγελματική ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αυτές τις μέρες καλείσαι να κάνεις ένα βήμα πίσω και να κοιτάξεις συνολικά τις φιλικές και ερωτικές σχέσεις της ζωής σου τα τελευταία χρόνια. Μήπως στο ισοζύγιο συναισθημάτων βγαίνεις χαμένος/η; Μήπως χρειάζεται να δουλέψεις τις σχέσεις σου βήμα βήμα αντί να αδειάζεις με μιας, από τον ερωτικό ενθουσιασμό σου ή στο όνομα της φιλίας, όλο σου το συναισθηματικό περιεχόμενο; Να γιατί μετά νιώθεις κενός/η ή/και προδομένος/η.

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments