Αθλητισμός

Μίλαν Ολυμπιακός: Με τις λευκές εμφανίσεις ο Ολυμπιακός (pics)

Μίλαν Ολυμπιακός: Με τις λευκές εμφανίσεις ο Ολυμπιακός (pics)
Μίλαν Ολυμπιακός: Δείτε τις εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μίλαν απόψε στο Σαν Σίρο.

Μίλαν Ολυμπιακός: Μεγάλο παιχνίδι απόψε για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μίλαν στο Σαν Σίρο (19:55) με τους «ερυθρόλευκους» να πηγαίνουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της στα social media έκανες γνωστές τις εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα φορέσουν την δεύτερη, λευκή εμφάνιση με κόκκινο σορτσάκι ενώ η Μίλαν την κλασική ροσονέρι εμφάνιση.

Μίλαν Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μαρτίνς

Το πιο μεγάλο στοίχημα στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ετοιμάζεται να δώσει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν απόψε την Μίλαν στο Σαν Σίρο, για την 2η αγωνιστική του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την ανακοίνωση της αποστολής επιφύλασσε αρκετές εκπλήξεις, καθώς άφησε εκτός τους Χριστοδουλόπουλο, Βούκοβιτς, Μπουχαλάκη και Ομάρ, ενώ δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Τσιμίκας.

Αντίθετα στην αποστολή συμμετέχει ο Τουρέ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πρώτο μέλημα να μην δεχτούν γκολ και να μπορέσουν να απειλήσουν στις αντεπιθέσεις.

Ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” αναμένετε να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Συγκεκριμένα, στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει κατά πάσα πιθανότητα ο  Τοροσίδης και στο αριστερό ο Κούτρης.

Αλλαγή θα υπάρχει και στο κέντρο όπου θα αγωνιστεί ο Γκιγιέρμε.

Ακόμη υπάρχει έντονη φημολογία και για τον Γιαννιώτη, με τον Σα να… προβάρει τον “άσσο”.

Ο Τουρέ στην πρώτη του αποστολή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, λογικά δεν θα ξεκινήσει, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ωστόσο, έντονα ακούγεται και ο Νάτχο για βασικός. Έτσι ούτε λίγο ούτε πολύ ο Ολυμπιακός αναμένεται να παρουσιαστεί ως και με δέκα αλλαγές στο αρχικό του σχήμα.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν ψάχνουν απέναντι στην Μίλαν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους βάλει σε τροχιά πρόκρισης.

Ώρα: 19:55 / Κανάλι: Cosmote Tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments