Ελλάδα

Πάτρα: Απήγαγαν επιχειρηματία και τον εκβίαζαν για να τους δώσει χρήματα

Πάτρα: Απήγαγαν επιχειρηματία και τον εκβίαζαν για να τους δώσει χρήματα
Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό και οι δράστες συνελήφθησαν στην Πάτρα.

Συνελήφθησαν την Τετάρτη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 42, 44 και 31 ετών.

Σε βάρος του σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για αρπαγή ενός επιχειρηματία και απόπειρα εκβίασης.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται ακόμη ένας 31χρονος ημεδαπός άνδρας, συνεργός των συλληφθέντων, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, οι δράστες επιβίβασαν με τη βία σε αυτοκίνητο, έναν 40χρονο ημεδαπό επιχειρηματία.

Τον μετέφεραν σε κατάστημα που λειτουργεί ο 42χρονος συλληφθείς, όπου ασκώντας του σωματική βία και με απειλές κατά της ζωής του και των συγγενικών του προσώπων, απαίτησαν να τους καταβάλλει το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ, δίνοντας του ολιγόωρη διορία.

Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην Ελληνική Αστυνομία, με αποτέλεσμα να οργανωθεί άμεσα αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι αστυνομικοί μετέβησαν στην καφετέρια του 42χρονου, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με το tempo24, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments