Ελλάδα

Ειρήνη Λαγούδη: Καταιγιστικές εξελίξεις – Προσωποποιήθηκε η πρώτη ποινική δίωξη

Ειρήνη Λαγούδη: Καταιγιστικές εξελίξεις – Προσωποποιήθηκε η πρώτη ποινική δίωξη
Η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή στην παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας, εννέα μήνες πριν.

Ειρήνη Λαγούδη: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 9 μήνες μετά το μοιραίο όταν και βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Από την πρώτη στιγμή, ο οικογενειακός της κύκλος μιλούσε για έγκλημα και τώρα μια εξέλιξη “βόμβα” έφερε νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr με συμπληρωματική του παραγγελία προς την Ανακρίτρια, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου, Γεώργιος Πέτρος, προσωποποίησε την πρώτη ποινική δίωξη σε βάρος προσώπου, φιλικού της Ειρήνης.

Να θυμίσουμε, ότι στις 21 Σεπτεμβρίου 2018, έγινε η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης, καθώς ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, σύσταση συμμορίας και ηθική αυτουργία στην παραπάνω πράξεις.

Οι εκτιμήσεις τότε μιλούσαν για αυτοκτονία.

Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή η οικογένεια της άτυχης γυναίκας, επέμενε πως η Ειρήνη Λαγούδη δεν έβαλε τέλος στη ζωή της, αλλά δολοφονήθηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «espresso» ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας της άτυχης 44χρονης κάνει λόγο για ένα αδιέξοδο που υπήρξε στις σχέσεις της γυναίκας με κάποια πρόσωπα.

«Θεωρώ ότι μπλέξαμε οικονομικά, κοινωνικά, επαγγελματικά, αισθηματικά, κάπου υπήρξε αδιέξοδο» λέει ο Βασίλης Ταουξής.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ίδιος υπάρχουν δεκάδες καταθέσεις οι οποίες δείχνουν που πρέπει να κατευθυνθεί η έρευνα και ποια τα πρόσωπα με τα οποία πρέπει να ασχοληθεί ο ανακριτής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments