Καιρός

Καιρός: Έρχονται τοπικές βροχές και καταιγίδες – Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο

Καιρός: Έρχονται τοπικές βροχές και καταιγίδες – Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο
Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το απόγευμα του Σαββάτου σε ολόκληρη τη χώρα.

Άστατος αναμένετε ο καιρός το Σαββατοκύριακο αφού αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Αρχικά για το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, αναμένονται λίγες νεφώσεις προς τα δυτικά πυκνότερες με λίγες τοπικές βροχές προς το Ιόνιο και την ακτογραμμή.

Βοριάδες στα ανατολικά μέχρι 6 που θα φτάσουν όμως σταδιακά και τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε την πρόγνωση καιρού για τις επόμενες ημέρες:

Κυριακή 07-10-2018

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και χωρίς αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας αναμένονται την Κυριακή 7 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά, περιμένουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, με σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις.

Καιρός: Στη δυτική Ελλάδα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χωρά γενικά αίθριος και μονό στα κεντρικά και νοτιά ηπειρωτικά θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις.

Ανεμοι: Στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και στο αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 08-10-2018

Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος. Στην υπόλοιπη χωρά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Ανεμοι: Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια μεταβλητοί ασθενείς και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τρίτη 09-10-2018

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά οπού θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και νοτιά Ηπειρωτικά.

Ανεμοι: Στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς. στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση στα βόρεια.

Τέταρτη 10-10-2018 και Πέμπτη 11-10-2018

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νοτιά με σποραδικές βροχές.

Ανεμοι: Στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση στα ανατολικά την τέταρτη.


Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για το Σάββατο

  • Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα το πρωί στη Μακεδονία. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: απο 10 εως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

  • Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές από το απόγευμα στο Ιόνιο. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφορ. Θερμοκρασία: απο 18 εως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

  • Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια προσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 εως 24 βαθμούς Κελσίου.

  • Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στη βόρεια Κρήτη. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: απο 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

  • Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά στα βόρεια 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 εως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

  • Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

  • Θεσσαλονίκη

Καιρός: παροδικές νεφώσεις και βαθμιαία αίθριος. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments