Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το βλέμμα του Φορτούνη στην ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Το βλέμμα του Φορτούνη στην ΑΕΚ
Ο Ολυμπιακός θέλει το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΚ και ο Κώστας Φορτούνης το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους αύριο και έτσι οι αρχηγοί και ηγέτες των ομάδων θα βγουν “μπροστά” για την νίκη.

Βέβαια για τους “ερυθρόλευκους” το συγκεκριμένο ματς έχει μεγαλύτερη σημασία καθώς προέρχονται από 2 καλές εμφανίσεις που όμως σημαδεύτηκαν από 2 ήττες.

Συγκεκριμένα, τόσο με ΠΑΟΚ όσο και με Μίλαν η ομάδα του Μαρτίνς έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω.

Έτσι, στο ματς με την ΑΕΚ χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τα πάντα για την νίκη και ο Ολυμπιακός φέτος έχει αποδείξει ότι έχει αρκετούς στο ρόστερ του.

Για παράδειγμα, ο Κώστας Φορτούνης, γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει αυτό το ματς για τους Πειραιώτες και θέλει να οδηγήσει την ομάδα σε ακόμη μία νίκη επί των «κιτρινόμαυρων».

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» έχει σκοράρει στην μέχρι τώρα καριέρα του 4 γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, τα 3 από τα οποία με τη φανέλα του Ολυμπιακού και 1 με εκείνη του Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, ο εκ των ηγετών του Ολυμπιακού είχε σημειώσει το 2010 ένα υπέροχο γκολ για το 0-2 του Αστέρα στο ΟΑΚΑ, δείχνοντας από τότε την τεράστια ποιότητά του.

Το 2015 σημείωσε το πρώτο του τέρμα κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» στο εμφατικό 4-0 των Πειραιωτών, σε έναν αγώνα μάλιστα που κατάφερε να πετύχει 2 προσωπικά τέρματα.

Τέλος, το 2016’ σκόραρε ξανά κόντρα στην ΑΕΚ, κάνοντας το 3-0 στο 79’ σε ακόμη μία επικράτηση του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ.

Ο Φορτούνης θέλει να αυξήσει τον αριθμό των τερμάτων του κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», μα πάνω απ’ όλα να οδηγήσει την ομάδα στη νίκη, την οποία θέλουν όσο τίποτα άλλο στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments