Lifestyle

Αθηνά Οικονομάκου: Πήγε να το “σκάσει” λίγο πριν τον γάμο της (pics)

Αθηνά Οικονομάκου: Πήγε να το “σκάσει” λίγο πριν τον γάμο της (pics)
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η χιουμοριστική ανάρτηση της ηθοποιού.

Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύεται σήμερα με θρησκευτικό γάμο τον Φίλιππο Μιχόπουλο στην Μύκονο.

Το ζευγάρι είναι ήδη παντρεμένο με πολιτικό γάμο και έχει αποκτήσει ένα αγοράκι, τον μικρό Μάξιμο, θα κάνει τον θρησκευτικό του γάμο στη Μύκονο.

Λίγες ώρες πριν φορέσει το νυφικό που δημιούργησε για την Αθηνά η Σήλια Κριθαριώτη, η γνωστή ηθοποιός, με χιουμοριστική διάθεση ρώτησε τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της στο Instagram, αν προλαβαίνει να το σκάσει και πρόσθεσε και hashtags με τον τίτλο της γνωστής ταινίας “Η Νύφη Το’ Σκασε” και ανέβασε και δυο αστείες φωτογραφίες.

Η Αθηνά Οικονομάκου πέρασε μια χαλαρωτική εβδομάδα στο νησί των ανέμων, παρέα με τις φίλες της, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό της η ηθοποιός.

View this post on Instagram

Σας εύχομαι από καρδιάς να βρείτε έναν άντρα που να ανυπομονείτε να τον παντρευτείτε για 3η φορά @feeltheflownow και να αποκτήσετε φίλες ζωής όπως τις δικές μου 🌸#louloudiamou 🌸 @vasolaskaraki @nikolpanagiotou @missconstantina @tmlpenny @ckontova @eviprevena @xaroula_mareska @elenita_mykonos @xrysaki_1 @doradouk @ztpmaria @doratsakanika @pitsoni @desyatt Κουμπάρα @nikipallikaraki μας έλειψες 😌 #wedding #bride #teambride #mybachelorette #teamathina #athenashens #AthinaMarriesPhilip #finalcountdown #louloudimou #pareforamwromou #FilipposAthina

A post shared by ᴬᵀᴴᴵᴺᴬ ᴼᴵᴷᴼᴺᴼᴹᴬᴷᴼᵁ (@athinao1konomakou) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments