Αυτοδιοίκηση

Δήμος Μαραθώνα: Επιχορήγηση από το υπουργείο Εσωτερικών για τους πυρόπληκτους

Δήμος Μαραθώνα: Επιχορήγηση από το υπουργείο Εσωτερικών για τους πυρόπληκτους
Ο Δήμος Μαραθώνα πήρε επιχορήγηση για τους πυρόπληκτους, με τον υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση να υπογράφει την σχετική απόφαση.

Με 2.110.639,24 ευρώ επιχορηγείται ο δήμος Μαραθώνα με σκοπό την καταβολή επιδομάτων για την κάλυψη δαπανών άμεσων βιοτικών αναγκών, την αντιμετώπιση απλών επισκευαστικών εργασιών και την αντικατάσταση της οικοσκευής των πληγέντων από την πυρκαγιά στις 23 Ιουλίου 2018, μετά από αίτημα του δήμου.

Τη σχετική απόφαση υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

Ψινάκης: Ακύρωσε συνάντηση με τους πυρόπληκτους στο Μάτι – Ενημέρωσε μέσω email

Ο Ηλίας Ψινάκης είχε προγραμματισμένη για την Κυριακή συνάντηση με τους κατοίκους από το Μάτι Αττικής προκειμένου να του μεταφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ωστόσο, ο δήμαρχος Μαραθώνα που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα απέχει από τις επόμενες εκλογές ακύρωσε τελευταία στιγμή την συνάντησή του με τους πυρόπληκτους.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το Star, αρκετοί δεν ενημερώθηκαν ποτέ για την ακύρωση της συνάντησης και πήγαν στο σημείο που θα γινόταν, περιμένοντας μάταια απαντήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ακόμη.

Σύμφωνα με τη συντονιστική επιτροπή των κατοίκων, ο δήμος Μαραθώνα έστειλε email, στο οποίο αναφερόταν ότι ο Ηλίας Ψινάκης δεν θα παραβρεθεί στη συνάντηση και ότι θα απαντήσει γραπτώς στα προβλήματά τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments