Αυτοδιοίκηση

Δήμος Νίκαιας: Δενδροφύτευση με στόχο την αναβάθμιση της πόλης

Δήμος Νίκαιας: Δενδροφύτευση με στόχο την αναβάθμιση της πόλης
Μια σημαντική πρωτοβουλία πήρε ο Δήμος Νίκαιας και ξεκινά δενδροφύτευση στο πλαίσιο της δράσης "ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ".

Δήμος Νίκαιας: Με σταθερούς ρυθμούς η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη συνεχίζει τις δράσεις της «ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ» με στόχο την αισθητική αναβάθμιση της πόλης και την ενίσχυση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των κατοίκων. Συγκεκριμένα δενδροφύτευση και καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Οκτωβρίου στις 9 το πρωί στην πλατεία Ιωάννη Μελά (Π. Ράλλη και Φρίξου).

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:

«Η διασφάλιση της ποιότητας ζωής για όλους τους κατοίκους ήταν και παραμένει στόχος ύψιστης προτεραιότητας για εμάς. Πιστεύουμε και προσπαθούμε με στόχους, όραμα και μεράκι να καταστήσουμε την πόλη μας βιώσιμη και ανθρώπινη τόσο για τους σημερινούς κατοίκους της όσο και για τις μελλοντικές γενιές.

Βεβαίως τα περιβαλλοντικά προβλήματα είναι μεγάλα, οι προκλήσεις πολλές και δεν προσφέρονται για εύκολες λύσεις. Γι’αυτό και έχει μεγάλη σημασία η συνέχεια και η συνέπεια απέναντι σε προγραμματικούς στόχους που αποτελούν μονόδρομο για τη βελτίωση των περιβαλλοντικών συνθηκών στην πόλη και την επίτευξη βιώσιμης αστικής ανάπτυξης».

  • ΤΡΙΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
  • Ώρα έναρξης: 9.00 π.μ.
  • Πλατεία Ιωάννη Μελά (Π. Ράλλη και Φρίξου)

Διαβάστε Eπίσης

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι