Υγεία

Το σώμα σου μιλάει, άκουσε το! Ενημερωτική εκστρατεία για τις ρευματικές παθήσεις

Το σώμα σου μιλάει, άκουσε το! Ενημερωτική εκστρατεία για τις ρευματικές παθήσεις
Ένας... ψηφιακός ρευματολόγος στο Golden Hall απαντάει live στις ερωτήσεις του κοινού για τις ρευματικές παθήσεις. Από τις 11 έως και τις 13 Οκτωβρίου 2018.

Οι ρευματικές παθήσεις ταλαιπωρούν αρκετό κόσμο, όμως πολλοί ασθενείς δεν τις αντιμετωπίζουν όπως θα έπρεπε.

Αν και εσείς αισθάνεστε πόνο στις αρθρώσεις, πονάει η μέση ή η πλάτη σας, ή δυσκολεύεστε να κινηθείτε το πρωί, τότε δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τον ειδικό.

Για τον λόγο αυτό και για όποια άλλη απορία έχετε, ο ψηφιακός ιατρός της Πανελλήνιας Ενημερωτικής Εκστρατείας Ρευματικών Παθήσεων θα σας περιμένει στο Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι).

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Αρθρίτιδας (12 Οκτωβρίου), από την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου μέχρι και το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, μία ψηφιακή φιγούρα ειδικού ιατρού – ρευματολόγου, θα περιμένει όλους τους ενδιαφερόμενους για να δώσει απευθείας απαντήσεις στις ερωτήσεις τους.

Με κεντρικό σύνθημα “το σώμα σου μιλάει, άκουσέ το”, η Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία και η Επαγγελματική Ένωση Ρευματολό-γων Ελλάδος (ΕΡΕ – ΕΠΕΡΕ) από το 2014, και κάθε χρόνο, διοργανώνουν εκστρατείες ενημέρωσης για τις ρευματοπάθειες.

«Είναι πολύ σημαντική η ευαισθητοποίηση του κόσμου και ακόμα περισσότερο των νέων για τις ρευματικές παθήσεις», τονίζει η κυρία Ευαγγελία Καταξάκη, Γενική Γραμματέας της ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ.

«Γι’ αυτό, ακολουθώντας τις εξελίξεις, φροντίζουμε να βρίσκουμε νέους τρόπους προσέγγισης και ενημέρωσης, του νεανικού κοινού.

Τα ρευματικά νοσήματα δεν αφορούν μόνον τις μεγάλες ηλικίες αλλά είναι νοσήματα που ξεκινούν από την παιδική ή την πρώιμη ενήλικη ζωή», προσθέτει.

Βασικό μέσο της προσπάθειας της Ε.Ρ.Ε. – ΕΠ.Ε.Ρ.Ε. για την ενημέρωση των ασθενών, των φροντιστών τους αλλά και του κοινού, είναι η ενημερωτική ιστοσελίδα της εκστρατείας www.tosomasoumilaei.gr.

Εκεί, ο επισκέπτης μπορεί να βρει αναλυτικές πληροφορίες και χρήσιμες συμβουλές για τις ρευματικές παθήσεις και τις θεραπείες τους.

Επίσης να βρει συλλόγους ρευματοπαθών ασθενών ανά την Ελλάδα, αλλά και να αναζητήσει ρευματολόγο στην περιοχή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments