Ζώδια

Τσιγγάνικη Τράπουλα – Ζώδια και ερωτικές σχέσεις (16-19/10/18)

Τσιγγάνικη Τράπουλα – Ζώδια και ερωτικές σχέσεις (16-19/10/18)
Τσιγγάνικη τράπουλα 16-19/10 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Τσιγγάνικη ΤράπουλαΖώδια και ερωτικές σχέσεις (16-19/10/18)

Κριός: ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Μην δίνετε εξηγήσεις, που δεν ξέρετε που θα οδηγήσουν. Είναι μια εποχή στην ζωή σας, που όλα αλλάζουν. Καταστάσεις και άτομα, θα αλλάξουν μέσα στην καθημερινότητα σας…προτεραιότητα.

Ταύρος: ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Δεν ξέρετε αν το άτομο που σας πολιορκεί εδώ και μήνες, έχει σοβαρό σκοπό, ή απλά παίζει με την υπομονή σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι εσείς να βάλετε τα όρια σας.

Δίδυμοι: ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε, και αυτό σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς στα μάτια του συντρόφου σας. Σε δεύτερο πλάνο, βάλτε ένα διακριτό στοπ, σε καταστάσεις που σας ενοχλούν.

Καρκίνος: ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Το να μπλέξετε με κάποιον που είναι ήδη μέσα σε μια άλλη δέσμευση, σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε άσχημα σε βάθος χρόνου. Μην κάνετε τέτοια πειράματα με την καρδιά σας.

Λέων: ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Ούτως ή άλλως είστε από τα πιο ερωτικά ζώδια και αυτή η εβδομάδα, θα είναι γεμάτη από νέες γνωριμίες που μπορούν να σας έλξουν το δύσκολο ενδιαφέρον…και μόνιμα.

Παρθένος: ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Έχετε χωρίσει ίσως εδώ και καιρό με τον άνθρωπο σας που όμως σας έχει ακόμη μέσα στην καρδιά του. Το άσχημο είναι ότι ακόμη οι μεταξύ σας καταστάσεις, δεν έχουν ωριμάσει, για να επανασυνδεθείτε.

Ζυγός: ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Όσα και να κάνετε για τους άλλους, εσείς μέσα στην ψυχή σας, αντιλαμβάνεστε ότι δεν εισπράττετε τίποτα. Αυτό πρέπει από τη μεριά σας να αλλάξει.

Σκορπιός: ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Αυτήν την εποχή, έχετε πολλές πιθανότητες να πέσετε πάνω σε μια νέα γνωριμία, που μπορεί να γίνει και η επόμενη σας μεγάλη και σταθερή σχέση. Προσοχή στις επιπολαιότητες.

Τοξότης: ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν έχετε ακόμη βρει κάποιον που να μπορεί, να συγκινήσει σε βάθος την καρδιά σας. Πάντως ένα ιδιαίτερο άτομο που βρίσκεται στον χώρο της εργασίας σας, σας έχει ερωτευτεί.

Αιγόκερως: ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Είναι εξαιρετικά καλά τα πράματα για όλους του ζωδίου σας. Τα δύσκολα έχουν τελειώσει και εσείς θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε και πάλι τον καλό σας εαυτό.

Υδροχόος: ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό. Ξέρετε ότι το ταίρι σας αυτή την περίοδο, δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο για εσάς, παρά μόνο να σας στηρίζει στα βασικά της σχέσης σας.

Ιχθείς: ΟΧΤΩ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Γενικά είστε και μόνοι σας καλά, και δεν θέλετε κάποιον που να σας κάνει να πληγωθείτε και πάλι από την αρχή. Ωστόσο οι νέοι έρωτες δεν θα φύγουν από το μονοπάτι σας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play