Lifestyle

Ανθή Πριοβόλου: Η τραγική ιστορία της Σταρ Ελλάς για την δολοφονία του γιου της (vid)

Ανθή Πριοβόλου: Η τραγική ιστορία της Σταρ Ελλάς για την δολοφονία του γιου της (vid)
Ανθή Πριοβόλου: Μίλησε για το «σκληρό» πρόσωπο της ζωής… αφού το 2004 δολοφονήθηκε ο γιος της.

Ανθή Πριοβόλου: Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε την Ανθή Πριoβόλου, τη Μις Ελλάς 1982, αλλά και νικήτρια του Διαγωνισμού Ομορφιάς «Μις Αφροδίτη».

Η 55χρονη σήμερα κυρία του ελληνικού modeling μίλησε για τη ζωή της μετά τα καλλιστεία, αλλά και τον επεισοδιακό έρωτά της με τον πρώτη της σύζυγό, Ιπποκράτη Σαββούρα.

Η Ανθή Πριοβόλου παραδέχθηκε πως ερωτεύτηκε τον τέως βουλευτή, που πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή, όταν ήταν ακόμα ανήλικη και μαζί του απέκτησε έναν γιο, τον Ακρίτα.

Ο γιος της έμελλε να είναι ο πιο πιστός σύντροφος στη ζωή της, αφού αφιερώθηκε σε αυτόν, παράλληλα με τη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα.

«Η πίστη μου είναι δυνατή και δεν ήμουν κοντά στην εκκλησία πριν την δολοφονία αλλά σ’ αυτό βοήθησε ο γιος μου γιατί φαίνεται πως ήξερε και μου είχε πει να μην φοβάμαι το θάνατο…» τόνισε η Ανθή.

Την προσωπική της πορεία, ωστόσο, στιγμάτισε η δολοφονία του γιου της, το 2004 και σε ηλικία 24 ετών, σε συμπλοκή που αποδόθηκε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Μετά τον θάνατο του γιου της, η Ανθή Πριοβόλου βίωσε μία δύσκολη και σκοτεινή περίοδο στη ζωή της, από την οποία βγήκε μέσω της αφοσίωσής της στον Θεό.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Τα πρώτα χρόνια ήμουν σα νεκρή… Πέρασα δύσκολα… Έλεγα «Ή πάρε με ή δώσε μου δύναμη να σταθώ, εκεί με βοήθησαν οι γονείς μου… και μου έδωσαν δύναμη» είπε χαρακτηριστικά και η Ελένη σοκαρισμένη άκουγε την ιστορία της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments