Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά λόγω αγώνα δρόμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά λόγω αγώνα δρόμου
Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων την Κυριακή στον Πειραιά λόγω διεξαγωγής αγώνα με την επωνυμία: “32ος Βαρτζάκειος Δρόμος Υγείας”. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 9 το πρωί έως το τέλος του αγώνα κατά μήκος της διαδρομής:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων την Κυριακή στον Πειραιά λόγω διεξαγωγής αγώνα με την επωνυμία: “32ος Βαρτζάκειος Δρόμος Υγείας”. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 9 το πρωί έως το τέλος του αγώνα κατά μήκος της διαδρομής: Πλ. Αλεξάνδρας – Παπαναστασίου – Β. Γεωργίου (αναστροφή) – Πλ. Κανάρη- συνέχεια είσοδος Μαρίνα ΟΛΠ – συνέχεια έξοδος Πλ. Φρεαττύδος – Ακτή Θεμιστοκλέους – Γεωργίου Θεοτόκη – Ιακώβου Ράλλη – Μαρίας Χατζηκυριάκου- Πύλη Ε12 ΟΛΠ.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στην παραπάνω οδό κατά τα αναφερόμενο χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

“32ος Βαρτζάκειος Δρόμος Υγείας”

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά διοργανώνει τον 32ο Βαρτζάκειο Δρόμο Υγείας, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, με αγώνες 14.000 μ. για ενήλικες και 2.000 μ. για αθλητές και μαθητές έως 16 ετών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον Πειραιά με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Αλεξάνδρας. Ο αγώνας των 2.000 μ. θα ξεκινήσει στις 09:00 και ο αγώνας των 14.000 μ. στις 09:30. Ο 32ος Βαρτζάκειος δρόμος τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και είναι αφιερωμένος στην Εταιρεία προστασίας ανηλίκων Πειραιά – Ο Καλός Ποιμήν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments