Αυτοκίνητο

CUPRA e-Racer: Θα συμμετάσχει στο πρώτο πρωτάθλημα ηλεκτρικών αυτοκινήτων

CUPRA e-Racer: Θα συμμετάσχει στο πρώτο πρωτάθλημα ηλεκτρικών αυτοκινήτων
CUPRA e-Racer: H ομάδα CUPRA έχει πραγματοποιήσει εξαντλητικές δοκιμές, επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία και τις αγωνιστικές δυνατότητες του νέου αυτοκινήτου.

Με το μοντέλο e-Racer, η CUPRA δηλώνει συμμετοχή στην κατασκευή του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου που ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές συμμετοχής στο νέο πρώτο πρωτάθλημα ηλεκτρικών αυτοκινήτων τουρισμού το οποίο ξεκινάει το 2020.

Τους τελευταίους μήνες, η ομάδα CUPRA έχει πραγματοποιήσει εξαντλητικές δοκιμές, επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία και τις αγωνιστικές δυνατότητες του νέου αυτοκινήτου.

Παρά το γεγονός ότι ζυγίζει 400 κιλά περισσότερο σε σύγκριση με το συμβατικό CUPRA TCR, το e-Racer διαθέτει εξαιρετικές επιδόσεις, με επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα και 0 έως 200 χλμ/ώρα σε 8,2 δευτερόλεπτα.

Οι κινητήρες μονάδες του e-Racer βρίσκονται πάνω από τον πίσω άξονα και αποδίδουν μέχρι 680 ίππους, δηλαδή 330 ίππους περισσότερο από την βενζινοκίνητη έκδοση, ενώ το αυτοκίνητο διαθέτει επιπλέον και σύστημα ανάκτησης ενέργειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments