Διεθνή

Halloween: Τα ζώα στον ζωολογικό κήπο του Λονδίνου γιορτάζουν το Χάλογουιν (vid)

Halloween: Τα ζώα  στον ζωολογικό κήπο του Λονδίνου γιορτάζουν το Χάλογουιν (vid)
Το Halloween ήρθε... νωρίτερα στον Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου!

Halloween: To Χάλογουιν ήρθε νωρίς στον Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου, σήμερα, καθώς οι καμηλοπαρδάλεις, τα σκιουράκια, οι μαϊμούδες και οι γορίλες απόλαυσαν λιχουδιές που τους τις πρόσφεραν σε σκαλισμένες κολοκύθες.

Αν και απομένουν λίγες ημέρες πριν από την 31η Οκτωβρίου, όταν τα παιδιά σε πολλές χώρες θα πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι και θα ρωτούν «Φάρσα ή κέρασμα;» (Trick or Treat?), οι υπεύθυνοι στο Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου μπήκαν ήδη στο πνεύμα της συγκεκριμένης γιορτής και προετοίμασαν ειδικές γιορτινές εκπλήξεις για τους ενοίκους του.

Οι καμηλοπαρδάλεις Μάγκι, Μόλι και Έλι βρήκαν φύλλα μέσα στις κολοκύθες που τους τα πρόσφεραν για πρωινό, ενώ τα πιθηκάκια Σαϊμίρι είχαν την ευκαιρία να παίξουν με μικρές κολοκύθες που τις είχαν κρεμάσει από ένα σκοινί.

Σε κοντινή απόσταση οι γορίλες ξύπνησαν κι άρχισαν να επιθεωρούν κάποιες κολοκύθες που τους άφησαν στον χώρο τους, μεταξύ αυτών μία που απεικόνιζε το πρόσωπο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

«Αποτελεί παράδοση να αφήνουμε τα ζώα να απολαμβάνουν λίγο από Χάλογουιν» δήλωσε ο Ντάνιελ Σίμοντς, ο επικεφαλής για πρωτεύοντα θηλαστικά στον Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments