Διεθνή

ΗΠΑ ύποπτα δέματα: Συνελήφθη στο Μαϊάμι ένα άτομο

ΗΠΑ ύποπτα δέματα: Συνελήφθη στο Μαϊάμι ένα άτομο
ΗΠΑ ύποπτα δέματα: Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNN το FBI συνέλαβε έναν άνδρα στη Μαϊάμι ως ύποπτο.

ΗΠΑ ύποπτα δέματα: Ένα άτομο συνελήφθη στην περιοχή του Μαϊάμι σχετικά με τα ύποπτα δέματα που περιείχαν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, δήλωσε πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.

Αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης πρόκειται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 14:30 (τοπική ώρα, 21:30 ώρα Ελλάδας) σχετικά με την υπόθεση των δεμάτων που έχουν αποσταλεί τις τελευταίες ημέρες σε επικριτές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε εκπρόσωπός του.

Στο μεταξύ η εκπρόσωπος του υπουργείου δήλωσε ότι έχει συλληφθεί ένα άτομο σε σχέση με την υπόθεση αυτή.

Αυτή είναι η πρώτη σύλληψη που γίνεται από την αρχή της έρευνας για την υπόθεση, ενώ από τη Δευτέρα έως σήμερα το πρωί έχουν εντοπιστεί συνολικά δώδεκα δέματα.

Νέα τρομο – πακέτα με στόχο δύο αξιωματούχους

Νωρίτερα, ένα νέο ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε στη Νέα Υόρκη είχε ως παραλήπτη τον πρώην Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ Τζέιμς Κλάπερ, σύμφωνα με το MSNBC.

Την ίδια ώρα ύποπτο πακέτο εντοπίστηκε στην Φλόριντα, το οποίο είχε ως αποδέκτη τον Γερουσιαστή των Δημοκρατικών Κόρι Μπούκερ, ανέφεραν σήμερα το CNN και το MSNBC. Το CNN μετέδωσε επίσης, ότι η αστυνομία στη Νέα Υόρκη διεξάγει έρευνα σε ένα ξεχωριστό πακέτο που εντοπίστηκε σε εγκατάσταση των ταχυδρομείων.

Το Reuters δεν στάθηκε δυνατό να διασταυρώσει άμεσα τις αναφορές αυτές, ενώ το FBI επιβεβαίωσε ότι ένα ύποπτο πακέτο με αποδέκτη τον Γερουσιαστή Μπούκερ, εντοπίστηκε επιτυχώς στην Φλόριντα.

Στο μεταξύ, η αστυνομία στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε με ανάρτηση στο Twitter ότι ερευνά ένα ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε στο κεντρικό Μανχάταν. Να σημειωθεί, ότι μέχρι στιγμής έχουν σταλεί 12 τρομοδέματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments