Ελλάδα

Δολοφονία επιχειρηματία: Καρτέρι θανάτου στον “Αυστραλό” – Τραγική φιγούρα η γυναίκα του (pics&vid)

Δολοφονία επιχειρηματία: Καρτέρι θανάτου στον “Αυστραλό” – Τραγική φιγούρα η γυναίκα του (pics&vid)
Δολοφονία επιχειρηματία: Την ώρα που τον εκτελούσαν η σύζυγός του βρισκόταν σε επίδειξη μόδας.

Δολοφονία επιχειρηματία: Το παζλ της εν ψυχρώ δολοφονίας του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή προσπαθούν να συνθέσουν οι άνθρωποι της ΕΛΑΣ.

Να θυμίσουμε, ότι ο 46χρονος, εκτελέστηκε χθες (31/10/18) στο πανόραμα της Βούλας. Αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι το θύμα μόλις βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο αυτοκίνητό του δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο, στο στήθος και την πλάτη, που τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Σημειώνεται, ότι την ώρα που ο Γιάννης Μακρής έπεφτε νεκρός από τα πυρά των δραστών, τα παιδιά του βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, ενώ η γυναίκα του  γνωστό μοντέλο και παίκτρια σε ριάλιτι μόδας, Βικτώρια Καρύδα ήταν σε επίδειξη μόδας.

Μάλιστα, όταν στο σημείο του φονικού έφτασε και ο πατέρας του θύματος τα παιδιά ρωτούσαν τον παππού τους τι ακριβώς συνέβη.

Οι άνθρωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, προσπαθούν να συνδέσουν όλες τις πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους προκειμένου να ξεδιαλύνουν την υπόθεση, για να κινηθούν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις και όχι στο σκοτάδι.

Οι έρευνες, περιλαμβάνουν σχεδόν κάθε δραστηριότητα του θύματος από την περίοδο που άρχισαν τα μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη για ναρκωτικά, ως τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έρευνα δεν περιορίζεται μόνο στην Αθήνα, αλλά φτάνει μέχρι και την Μύκονο.

Όπως όλα δείχνουν, το νησί των ανέμων δεν ήταν μόνο ο τόπος όπου επέλεξε να παντρευτεί την σύζυγό του, καθώς η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο ο 46χρονος να είχε και επιχειρηματικές δραστηριότητες το νησί.

Πήγαινε στα εγκαίνια της νέας του επιχείρησης

Όπως όλα δείχνουν ο δράστης φαίνεται πως είχε στήσει καρτέρι στον 46χρονο επιχειρηματία.

Και αυτό διότι η ώρα που έγινε το φονικό φανερώνει ότι ο δράστης περίμενε το θύμα να βγει από το σπίτι, καθώς ο 46χρονος τότε θα έφευγε για να πάει στα εγκαίνια της νέας επιχείρησης φύλαξης και καθαρισμού κτηρίων που είχε ανοίξει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Εγκαίνια στα οποία δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ.

Πώς έμαθε για την δολοφονία η σύζυγός του

Όπως προαναφέραμε, η σύζυγος του θύματος, Βικτώρια Καρύδα δεν βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας, αλλά σε επίδειξη μόδας της Kathy Heyndels στην εβδομάδα μόδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το γνωστό μοντέλο όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ενημερώθηκε από φίλο της για το τραγικό περιστατικό. Μόλις άκουσε την θλιβερή είδηση, έφυγε αμέσως.

Τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξε η ΕΛ.ΑΣ

Αμέσως μετά την δολοφονία, οι αρχές πήραν καταθέσεις τόσο από την σύζυγο του θύματος, όσο και από στενά πρόσωπα του 46χρονου.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, ο δράστης της δολοφονίας φαίνεται πως χρησιμοποίησε μηχανή, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που άκουσαν θόρυβο μηχανής αμέσως μετά τους πυροβολισμούς.

Έτσι, οι άνθρωποι της αστυνομίας ξεκίνησε να συλλέγει αρκετό υλικό από κάμερες ασφαλείας που είναι εγκατεστημένες σε σπίτια της περιοχής προκειμένου να επιβεβαιώσει όσα ακούστηκαν στις καταθέσεις.

Η δολοφονία του Γιάννη Μακρή στα Αυστραλιανά ΜΜΕ

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Μακρής και η οικογένειά του ζούσαν χρόνια στην Αυστραλία. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν διαφορές με τον υπόκοσμο του Σίδνεϊ.

Με μεγάλα αφιερώματα τα Αυστραλιανά ΜΜΕ αναφέρονται στην εκτέλεση του 46χρονου επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στην Βούλα.

Ο Γιάννης Μακρής, ήταν γνωστός για τις παράνομες δραστηριότητές του στο Σίδνεϊ και ως πρώην σύντροφος της Βασίλισσας της νύχτας Roxy Jacenko. Μάλιστα η σχέση τους τελείωσε μετά την φυλάκισή του για ναρκωτικά το 2005.

Εκτός αυτού, η οικογένεια του 46χρονου είχε απασχολήσει ξανά της αρχές, αφού ο πατέρας του 46χρονου είχε κατηγορηθεί για κατοχή λαδιού αμφεταμίνης από το οποίο θα παρασκεύαζαν το ναρκωτικό ICE και η αξία της ποσότητας θα έφτανε τα 13 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments