Ελλάδα

Δολοφονία στη Βούλα: Προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ η ΕΛΑΣ – Έρευνες ακόμα και στη Μύκονο

Δολοφονία στη Βούλα: Προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ η ΕΛΑΣ – Έρευνες ακόμα και στη Μύκονο
Δολοφονία στη Βούλα: Ο 46χρονος Ελληνοαυστραλός δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο, στο στήθος και την πλάτη, που τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Δολοφονία στη Βούλα: Ελάχιστα είναι τα στοιχεία που έχει η ΕΛ.ΑΣ μέχρι στιγμής στα χέρια της για την εν ψυχρώ δολοφονία του 46χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή το βράδυ της Τετάρτης, έξω από το σπίτι του στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα της Βούλας.

Οι άνθρωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, προσπαθούν να συνδέσουν όλες τις πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους προκειμένου να ξεδιαλύνουν την υπόθεση, για να κινηθούν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις και όχι στο σκοτάδι.

Οι έρευνες, περιλαμβάνουν σχεδόν κάθε δραστηριότητα του θύματος από την περίοδο που άρχισαν τα μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη για ναρκωτικά, ως τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έρευνα δεν περιορίζεται μόνο στην Αθήνα, αλλά φτάνει μέχρι και την Μύκονο. Όπως όλα δείχνουν, το νησί των ανέμων δεν ήταν μόνο ο τόπος όπου επέλεξε να παντρευτεί την σύζυγό του, καθώς η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο ο 46χρονος να είχε και επιχειρηματικές  δραστηριότητες το νησί.

Το μοντέλο έχει αρκετούς τίτλους ομορφιάς, ενώ έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα, δουλεύοντας σε Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία, Ισραήλ και Γερμανία. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Μύκονο, πριν δύο χρόνια, και απέκτησε δύο παιδιά.

Τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξε η ΕΛ.ΑΣ

Αμέσως μετά την δολοφονία, οι αρχές πήραν καταθέσεις τόσο από την σύζυγο του θύματος, όσο και από στενά πρόσωπα του 46χρονου.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, οι δράστες της δολοφονίας φαίνεται πως χρησιμοποίησαν μηχανή, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που άκουσαν θόρυβο μηχανής αμέσως μετά τους πυροβολισμούς.

Έτσι, οι άνθρωποι της αστυνομίας ξεκίνησε να συλλέγει αρκετό υλικό από κάμερες ασφαλείας που είναι εγκατεστημένες σε σπίτια της περιοχής προκειμένου να επιβεβαιώσει όσα ακούστηκαν στις καταθέσεις.

Τον περίμεναν να βγει – Του έστησαν καρτέρι

Όπως όλα δείχνουν οι δράστες φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι στον 46χρονο επιχειρηματία.

Και αυτό διότι η ώρα που έγινε το φονικό φανερώνει ότι οι δράστες περίμεναν το θύμα να βγει από το σπίτι, καθώς ο 46χρονος τότε θα έφευγε για να πάει στα εγκαίνια της νέας επιχείρησης φύλαξης και καθαρισμού κτηρίων που είχε ανοίξει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Εγκαίνια στα οποία δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, το θύμα μόλις βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο αυτοκίνητό του δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο, στο στήθος και την πλάτη, που τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Μέσα στο σπίτι ήταν τα δύο παιδιά του

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μέσα στην πολυτελή κατοικία του βρίσκονταν και τα δύο παιδιά του. Μάλιστα, όταν στο σημείο του φονικού έφτασε και ο πατέρας του θύματος τα παιδιά ρωτούσαν τον παππού τους τι ακριβώς συνέβη.

Να σημειωθεί, ότι η αστυνομία εξετάζει παράλληλα εάν πρόκειται για μια ακόμη δολοφονία που αφορά στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει στον «κόσμο της νύχτας».

Ο πολιτικός που εργάζονταν στην εταιρεία του

Όπως αναφέραμε, ο Γιάννης Μακρής ήταν γνωστός με το προσωνύμιο «Αυστραλός» και φέρεται να είχε μετοχές σε εταιρεία security στην Καλλιθέα. Μάλιστα, στην συγκεκριμένη εταιρεία φήμες αναφέρουν ότι παλαιότερα εργαζόταν και γνωστός άνδρας της πολιτικής σκηνής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments