Αθλητισμός

Χατζηγιοβάνης: Ο ρόλος του Δώνη στην πτωτική του πορεία

Χατζηγιοβάνης: Ο ρόλος του Δώνη στην πτωτική του πορεία
Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δείχνει να έχει ξεμείνει από ενέργεια.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ξεκίνησε εντυπωσιακά στο εφετινό πρωτάθλημα, ωστόσο ο 21χρονος φαίνεται να έχει ρίξει ρυθμούς και η απόδοση του έχει πέσει τελευταία αισθητά.

Έτσι γεγονός είναι ότι μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα (κέρδισε το πέναλτι και το τριφύλλι απέφυγε την ήττα), ο Χατζηγιοβάνης έχει εμφανίσει σημάδια κόπωσης, με αποτέλεσμα να μην βοηθάει την ομάδα του Γιώργου Δώνη όσο μας έχει αποδείξει ότι μπορεί.

Βέβαια, να σημειωθεί ότι ο παίκτης αγωνίστηκε και με την Εθνική Ελπίδων και έτσι το σώμα του επιβαρύνθηκε ακόμα περισσότερο.

Χαρακτηριστικό της πτωτικής του πορείας είναι ότι  ενώ είναι δεύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού σε τελικές πίσω από τον Μπουζούκη, στα τρία τελευταία ματς με Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, δεν είχε ούτε μία τελική.

Είναι σαφές, ότι ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού  δεν είναι εύκολο να βγάζει συνεχόμενα ματς κι αυτό γιατί δεν είχε γεμάτες χρονιές.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια έπαιζε αραιά και που και φέτος έκανε εκπληκτικό ξεκίνημα με αποτέλεσμα ο Δώνης να τον κάνει βασικό και αναντικατάστατο.

Έτσι, μιας και ο Χατζηγιοβάνης είναι ένας παίκτης με μεγάλα προσόντα, θα πρέπει να έχει και την ανάλογη διαχείριση. Και αυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να το χειριστεί μονάχα ο ένας. Ο Γιώργος Δώνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments