Διεθνή

“Μις οπίσθια Βραζιλίας”: Πιάστηκαν στα χέρια οι Βραζιλιάνες – Έκρηξη για τη… σιλικόνη (pics&vid)

“Μις οπίσθια Βραζιλίας”: Πιάστηκαν στα χέρια οι Βραζιλιάνες – Έκρηξη για τη… σιλικόνη (pics&vid)
Τα "Μις οπίσθια Βραζιλίας" είχαν σκηνές απείρου κάλλους, όταν μία από τις κοπέλες που έχασαν άρχισε να φωνάζει για άδικο αποτέλεσμα!

Χαοτικές σκηνές διαδραματίστηκαν στην τελευταία έκδοση των καλλιστείων Miss Bumbum (Μις οπίσθια Βραζιλίας) που έχει σκοπό να αναδείξει τα καλύτερα οπίσθια της Βραζιλίας όταν μια από τις κοπέλες που δεν κέρδισαν έσκισε την κορδέλα της εστεμμένης.

Η 31χρονη Έλεν Σαντάνα που εκπροσωπούσε το κράτος της Ροράιμα κέρδισε τον τίτλο των καλύτερων οπισθίων της Βραζιλίας στα καλλιστεία που πραγματοποιήθηκαν στο Σάο Πάολο.

Ωστόσο, η 27χρονη Αλίνε Ούβα που δεν κέρδισε καμία από τις 3 πρώτες θέσεις ανέβηκε ξαφνικά στην σκηνή και άρπαξε την κορδέλα από την νικήτρια πριν ισχυριστεί ότι ήταν η μοναδική “100% φυσική” διαγωνιζόμενη.

Η εξαγριωμένη Ούβα της οποίας οι γλουτοί ήταν 110 εκατοστά δηλαδή 5 εκατοστά περισσότερο από της νικήτριας ισχυρίστηκε ότι η ψηφοφορία ήταν στημένη και ότι κανονικά θα είχε κερδίσει εκείνη.

H Ουβά πίστευε ότι έπρεπε να είχε κερδίσει εκείνη επειδή ήταν η μοναδική με φυσικούς γλουτούς γιατί οι άλλες διαγωνιζόμενες είχαν υποβληθεί σε αυξητικές επεμβάσεις.

Επίσης, η Ουβά είχε έρθει πρώτη στην ψηφοφορία του κοινού. “Ακολούθησα πιστά όλους τους κανόνες και τα οπίσθιά μου ήταν τα μόνα 100% φυσικά”, ανέφερε η Ουβά. “Άρπαξα την κορδέλα της νικήτριας επειδή ήμουν η μοναδική γυναίκα που άξιζε να κερδίσει τον τίτλο”, πρόσθεσε.

“Αντιπροσωπεύω τα φυσικά Βραζιλιάνικα οπίσθια και κανείς δεν μπορεί να μου το πάρει αυτό. Οι γυναίκες που βγήκαν στις 3 πρώτες θέσεις ήταν όλες ψεύτικες. Τα οπίσθιά τους είναι καθαρή σιλικόνη. Είναι αδικία. Μου πήρε την κορδέλα αλλά δεν θα μπορέσει ποτέ να μου πάρει τον τίτλο”, δήλωσε η νικήτρια του διαγωνισμού.

“Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά και μου αξίζει αυτός ο τίτλος γιατί τα οπίσθιά μου ήταν με διαφορά τα πιο στητά”, πρόσθεσε. “Για να είσαι νικητής θα πρέπει να ξέρεις πως είναι να χάνεις και αν είχα χάσει θα ήξερα πως να το αντιμετωπίσω με αξιοπρέπεια σε αντίθεση με αυτήν.

Τώρα θέλω να γίνω πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Να τους δείξω ότι μπορούν να καταφέρουν ό,τι ονειρεύονται ανεξάρτητα από τους αντιπάλους”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments