Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη (8/11/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη (8/11/18)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη (8/11/18)

Κριός

Αν κάποιος αγαπημένος ή κάποιος που λαχταράς να είναι πιο κοντά σου, πιστεύεις ότι είναι ειλικρινής και συμφωνεί σε όλα μαζί σου, τότε θα είναι μάλλον απίθανο να πάρει ευγενικά, οποιαδήποτε κατηγορία από μεριάς σου.

Μπορεί να πιστεύεις, ότι κάποια κομμάτια της συνολικής εικόνας λείπουν.. και συμπληρώνοντας εσφαλμένα τα κενά, θα καταλήξεις σε άδικα συμπεράσματα. Προς το παρόν, μην είσαι καχύποπτη, εφόσον δεν γνωρίζεις όλα όσα τον αφορούν.

Ταύρος

Η ένταση μπορεί να αυξηθεί στη σχέση σου σήμερα, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο… και δεν χρειάζεται να σε φοβίσει ή να σε κάνει καχύποπτη.

Κάτι ανάμεσά σας, μπορεί να φτάσει σε σύγκρουση, αλλά αυτό μπορεί να θεωρηθεί σαν μια νέα αρχή που θα πρέπει να αγκαλιαστεί, κι όχι να παρεξηγηθεί. Κάπου μέσα σου κρύβεται ένας λόγος που σε κάνει να νιώθεις αισιόδοξη ίσως ακόμη και απελευθερωμένη. Επικεντρώσου σ’ αυτό!

Δίδυμοι

Αναμφισβήτητα, αυτό το διάστημα, είναι προτιμότερο ν’ ακολουθήσεις τις αλλαγές στα ερωτικά σου κι όχι ν’ αντισταθείς. Κάτι αναμφισβήτητα γλυκό ξετυλίγεται… και η όποια ανυπομονησία από πλευράς σου, μπορεί να καθυστερήσει μια διαδικασία που πρέπει να εξελιχθεί μόνη της. Θα γίνει ξεκάθαρο, πως κάτι που είχε αδρανοποιηθεί σχετικά με τα ερωτικά σου, αναβιώνει τώρα. Ή ότι ένα κουραστικό σενάριο, αντικαθίσταται από κάτι πιο εμπνευσμένο. Προς το παρόν, μείνε παρατηρητής

Καρκίνος

Ο εραστής σου θα αντιδράσει υπερβολικά αμυντικά ή δραματικά σήμερα, για μια υπόθεση που δεν πιστεύεις πως χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση…. τουλάχιστον στο βαθμό που πιστεύει αυτός. Αυτό που εσύ θεωρείς απλό, είναι ίσως κάτι που θεωρεί, πως πρέπει να του δοθεί ιδιαίτερη προσοχή. Μπορείς να μετριάσεις τις ανησυχίες του, αλλά να του υποσχεθείς, μόνο αν είσαι σίγουρη ότι θα το κάνεις.

Λέων

Το τελευταίο πράγμα που θα έκανες, θα ήταν να ανακαλέσεις το πάθος σου! Όμως μπορεί να υπάρχει ένας καλός λόγος για να το μειώσεις λιγάκι τώρα. Όσο κι αν σου φαίνεται ενδιαφέρον να ριχθείς με τα μούτρα σε μια ερωτική περιπέτεια, θα επωφεληθείς περισσότερο αν κάνεις υπομονή. Όποιος κι αν είναι αυτός που σ’ έχει παθιάσει, μπορεί να παραμείνει σαν μια σέξι και ευχάριστα παραδεισένια φιλοδοξία, για λίγο ακόμη. Αυτό θα είναι προτιμότερο, από να λυπηθείς αργότερα για την ανυπόμονη ή παράφορη δράση σου.

Παρθένος

Είναι καιρός ν’ αφήσεις τον εαυτό σου, ν’ ακολουθήσει το ρεύμα στα ερωτικά σου αντί ν’ αντιστέκεσαι στις αλλαγές. Ο, τι αλλαγή κι αν θελήσεις να κάνεις, μικρή ή μεγάλη, το σύμπαν σου δίνει τον έλεγχο. Οι ενέργειες ή αποφάσεις σου, θα ωφεληθούν περισσότερο αν γίνουν αισθητές, παρά αν αξιολογηθούν σε βάθος.

Ζυγός

Υπάρχει κάτι που έχει σχέση με το δεσμό σου, και θέλεις να γίνει με τον τρόπο σου. Ωστόσο, θα χρειαστεί να γίνεις πιο ευέλικτη ή να είσαι πρόθυμη να συναντήσεις το ταίρι σου στα μισά, αν πρόκειται να διατηρήσεις την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σου. Ξέρεις τί θέλεις και γιατί το θέλεις, αλλά θα πρέπει να θυμάσαι ότι, όταν πρόκειται για ερωτικές υποθέσεις, χρειάζονται δύο για το ταγκό!

Σκορπιός

Μπορεί να μην είσαι ερωτευμένη με την ιδέα να αλλάξεις κάτι μέσα στη σχέση σου, αλλά η ευθύνη για αυτό, θα πέσει ακριβώς στους ώμους σου, σήμερα. Ίσως χρειαστεί επίσης να μιλήσεις ευθέως, σχετικά με το γιατί αισθάνεσαι ότι είναι απαραίτητο να αλλάξεις ό, τι βλέπει το ταίρι σου, σαν άνετο, σταθερό και προβλέψιμο. Όσο περισσότερο θα χρησιμοποιείς τη λέξη «εμείς» παρά «εγώ» ή «εμένα», τόσο περισσότερο ο εραστής σου, θα καταλάβει τους λόγους για τους οποίους επιθυμείς να αλλάξεις κάτι, στη σχέση σας.

Τοξότης

Λέγοντας την αλήθεια και μόνο την αλήθεια στον εραστή σου, μπορεί να μην είναι εύκολη υπόθεση, αλλά πρέπει να γίνει. Ευτυχώς, όμως που μπορεί να σου γίνει ευκολότερο, λόγω του ότι κατανοείτε σωστά μια κοινή κατάσταση. Ο εραστής σου, μπορεί να μην καλοδέχεται την απότομη προσγείωση. Αλλά αν ένα ερωτικό σας θέμα, δεν μπορεί πλέον να παραμεληθεί ή να αγνοηθεί, τότε θα κερδίσεις τον σεβασμό του, αν ενθαρρύνεις τη διαφάνεια και από τις δύο πλευρές.

Αιγόκερως

Κάτι που μπορεί να θεωρηθεί ως λιγότερο από ιδανικό στην ερωτική σου σχέση, θα είναι ο καταλύτης για να παρθούν δραστικά μέτρα. Ωστόσο, ακόμα κι αν ο εραστής σου, αποδέχεται την ανάγκη σου για αλλαγή, προσπάθησε να μην πιέσεις πολύ τα πράγματα. Άν το αντικείμενο του πόθου σου έχει δώσει το λόγο του με οποιοδήποτε τρόπο, τότε δώσ’ του την ευκαιρία να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του, πριν σημάνεις τις καμπάνες της αλλαγής.

Υδροχόος

Μια απροσδόκητη ανάπτυξη της ερωτικής σου σχέσης, θα μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ σου, αν συμβάλεις στην ενθάρρυνση μιας σημαντικής συζήτησης, με το ταίρι σου. Αυτό που αναδύεται ξαφνικά, θα μπορούσε να διασαφηνίσει, το πόσο ευμετάβλητη είναι η κατάσταση στη σχέση σας, ενώ μέχρι τώρα κι οι δύο πιστεύατε πως ήταν σταθερή. Η δημιουργία ενός σταθερού μέλλοντος βασίζεται στην εδραίωση του θετικού, αλλά και στην αντιμετώπιση του τί μπορεί να βελτιωθεί. Το μέλλον αρχίζει εδώ και τώρα.

Ιχθύες

Η συνήθως έντονη διαίσθησή σου, μπορεί να έχει τεχνικά προβλήματα και να διαστρεβλώνει την κρίση ή την εκτίμησή σου, για ένα ερωτικό θέμα στη σχέση σου. Η κοσμική σου αποστολή όσον αφορά τα ερωτικά σου, εμπεριέχει την αντίσταση στην ώθηση ή την υπεράσπιση ενός σημείου, που γνωρίζεις βαθιά μέσα σου, πως είναι άσκοπο να αντιδράσεις. Αυτό θα μπορούσε να περιστρέφεται γύρω από κάτι που ο εραστής σου θέλει να δει. Έχεις αλλάξει ? ή παραμένεις πιστή στις απόψεις σου. Προς το παρόν, φρόντισε να είσαι ευέλικτη και καλή ακροάτρια.

Πηγή: astro-live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments