Αθλητισμός

Σάββας Παντελίδης: Παραιτήθηκε από τον Αστέρα, φήμες για Άρη

Σάββας Παντελίδης: Παραιτήθηκε από τον Αστέρα, φήμες για Άρη
Ο Σάββας Παντελίδης αποτελεί παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης, αφού υπέβαλλε την παραίτησή του. Σενάρια τον θέλουν στον πάγκο του Άρη.

Ο Σάββας Παντελίδης υπέβαλλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης και έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση των Αρκάδων, με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν σε διαφορετικούς δρόμους έπειτα από έναν χρόνο και δύο μήνες συνεργασίας.

Πρόκειται για φιλικό «διαζύγιο», όπως φαίνεται και από δήλωση που έκανε ο έμπειρος κόουτς, ο οποίος βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Άρη, που αναζητά τον διάδοχο του Πάκο Ερέρα και έπειτα από αυτήν την εξέλιξη φουντώνουν οι φήμες για τον «κίτρινο» πάγκο.

Ουσιαστικά, ο Σάββας Παντελίδης οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση κυρίως λόγω της κακής βαθμολογικής συγκομιδής του Αστέρα, που είναι στην προτελευταία θέση με έξι βαθμούς έπειτα από 10 αγωνιστικές, παρά την καλή εικόνα της ομάδας στα περισσότερα ματς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο προπονητής Σάββας Παντελίδης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδος και αυτή έγινε αποδεκτή.

Ευχαριστούμε τον κ. Παντελίδη για την προσφορά του στην ομάδα μας και τού ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Από την πλευρά του ο Σάββας Παντελίδης δήλωσε: «Περάσαμε έναν χρόνο μαζί με καλές και κακές στιγμές. Απλώς νομίζω ότι έφτασε η ώρα για το καλό και των δύο πλευρών να χωρίσουν οι δρόμοι μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, κυρίους Καϋμενάκη και Μπάκο, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και όλη την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ για τη συνεργασία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την αγάπη που μού προσέφερε. Εύχομαι ο ΑΣΤΕΡΑΣ να εκπληρώσει τους αγωνιστικούς του στόχους. Εις το επανιδείν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments