Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο Ακπόμ, οι δηλώσεις του και η ευκαιρία του

ΠΑΟΚ: Ο Ακπόμ, οι δηλώσεις του και η ευκαιρία του
Ο Ακπόμ σκόραρε το πρώτο του γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό και τώρα περιμένει να αγωνίζεται περισσότερο.

«Δεν αισθανόμουν και τόσο καλά το προηγούμενο διάστημα, γιατί δεν είχα το χρόνο που ήθελα και τώρα αρχίζω να μπαίνω σταδιακά στην ομάδα». Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον Τσούμπα Ακπόμ και έγινε αμέσως μετά το ματς με τον Παναιτωλικό και το γκολ που σημείωσε ο Άγγλος.

Ο Ακπόμ περίμενε υπομονετικά την ευκαιρία του και όταν αυτή ήρθε, την άρπαξε από τα μαλλιά. Και πλέον περιμένει και την καθιέρωσή του. Δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ για να μην παίζει. Ήρθε με φιλοδοξία και με προοπτικές.

«Απογοητεύτηκα όταν δεν έπαιζα, αλλά προσπαθούσα για το καλύτερο… Ο προπονητής μου μετέφερε πως του αρέσω σαν παίκτης και πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι και είπα πως θα προσπαθήσω όσο μπορώ περισσότερο», πρόσθεσε ο Ακπόμ στις δηλώσεις του.

Ο Λουτσέσκου έχει τον τρόπο του στην ενσωμάτωση των παικτών στην ομάδα. Του Ακπόμ ήταν πιο δύσκολη, διότι αγωνίζεται σέντερ φορ και ο ΠΑΟΚ παίζει με έναν φουνταριστό, ο οποίος είναι ο Πρίγιοβιτς, που είναι το βαρύ πυροβολικό της ομάδας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, πως υπάρχει και ο Καρέλης. Κι αυτός περιμένει τις ευκαιρίες του. Έχει πάρει λεπτά συμμετοχής (όχι πολλά), αλλά όλοι φαίνεται πως… ζουν στη σκιά του Πρίγιοβιτς. Λογικό. Ο Σέρβος είναι παίκτης τεράστιας κλάσης. Δεν μπορεί κανείς να τον… κουνήσει.

Ο Λουτσέσκου έχει έναν δικό του τρόπο να ενσωματώνει τους παίκτες στην ομάδα. Και με αυτό τον τρόπο θα πορεύεται. Όλοι θα περιμένουν τη… σειρά τους και θα έρθει η στιγμή που θα πάρουν τις ευκαιρίες. Μετά θα είναι στο χέρι τους να τις εκμεταλλευτούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments