Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Οι προτεραιότητες για τον Γενάρη

ΠΑΟΚ: Οι προτεραιότητες για τον Γενάρη
Που στοχεύει ο ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και στον ΠΑΟΚ κάνουν ήδη τον σχεδιασμό τους. Μπορεί η μάχη του πρωταθλήματος να… φουντώνει, αλλά οι μεταγραφές πάντα απασχολούν. Και το πως θα ενισχύσεις την ομάδα σου θα είναι συνέχεια στο μυαλό μιας ομάδας με υψηλούς στόχους.

Στον ΠΑΟΚ ήδη ετοιμάζονται να δείξουν και πάλι την πόρτα της εξόδου στον Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος πήρε τις ευκαιρίες του, έπαιξε καλά, βρέθηκε ακόμα και βασικός. Όμως η συμπεριφορά του εξακολουθεί να εκνευρίζει τον Λουτσέσκου. Και όλο τον ΠΑΟΚ. Και όλα δείχνουν πως θα απομακρυνθεί, είτε με δανεισμό, είτε με πώληση.

Από ‘κει και πέρα, ο Καρέλης δεν έχει ικανοποιήσει ακόμα τον Ραζβάν Λουτσέσκου και δύσκολα μπορεί να παίξει τον ρόλο της αξιόπιστης λύσης πίσω από τον Πρίγιοβιτς. Μάλιστα, υπάρχουν φήμες και για δική του αποχώρηση, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο προς το παρόν.

Όλα αυτά, ωστόσο, μαζί και με το γεγονός πως και ο Τσούμπα Ακπόμ θέλει ακόμα πολύ χρόνο, οδηγούν σε ένα συμπέρασμα. Ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση σίγουρα ενός μεσοεπιθετικού τον Ιανουάριο. Ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να δίνει έξτρα λύσεις. Και ήδη έχει γίνει η σχετική προεργασία, ενώ υπάρχει σκέψη και για επιστροφή του Πέδρο Ενρίκε, που αγωνιζόταν δανεικός στην Αστάνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments