Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη (13/11/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη (13/11/18)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Τρίτη (13/11/18)

Kριός

Μη σκεφτείς καθόλου ό,τι συνέβη πρόσφατα. Αναρωτήσου μόνο αν έκανες καλά, που αναστάτωσες τη ζωή του εραστή σου.

Με προσεκτικές κινήσεις, θ’ ανακινήσεις ένα κρυφό θέμα του παρελθόντος, που έπρεπε να συζητηθεί και ν’ αντιμετωπιστεί. Ξέρεις πως θα είναι σωστή η κίνησή σου… και με τη πάροδο του χρόνου θα φανεί.

Tαύρος

Ο εραστής σου μπορεί να εντοπίσει διαισθητικά αυτό που σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι, αλλά θα εκτιμούσε πιθανώς, να μάθει τί συμβαίνει από σένα την ίδια. Οποιαδήποτε απόσταση ή απόσπαση από πλευρά σου, θα μπορούσε να τον οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.

Προσπάθησε να μην δεις, την επιθυμία του να σε βοηθήσει, σαν παρέμβαση. Μην τον κάνεις να φτάσει στο σημείο, που θα κουραστεί να προσπαθεί.

Δίδυμοι

Μια ερωτική ή μια σχετική φιλοδοξία μπορεί να φαίνεται φανταστική, αλλά μπορεί να νιώσεις την επιθυμία να την εξερευνήσεις πρώτα. Θα έχεις την ευκαιρία να εδραιώσεις τη σχέση σου. Και θα μπορούσε να γίνει καλύτερη με περισσότερο αυθορμητισμό και λιγότερη εξάρτηση από τις παραδόσεις. Οι ιδέες μπορεί να είναι δικές σου, αλλά ο ενθουσιασμός σου, μπορεί να κάνει πολλά για να προκαλέσει ή να ενθουσιάσει το ταίρι σου.

Καρκίνος

Μπορείς να δοκιμάσεις μια νέα και αναζωογονητική αίσθηση ελευθερίας, όταν χειρίζεσαι ένα ευαίσθητο ή αμφιλεγόμενο θέμα στη σχέση σου. Είναι σίγουρα, αρκετό το χρονικό διάστημα που έχει περάσει, που οι δυο σας, δεν χρειάζεται να προσέχετε πλέον, για το τί λέτε ή πώς το λέτε. Θα φτάσετε στο σημείο, να θέλετε αμφίδρομη διαφάνεια. Η υπομονή και η προσπάθεια, έφεραν αποτέλεσμα.

Λέων

Μπορεί να πιστεύεις πως κινήθηκες έξυπνα σχετικά με μια ερωτική σου υπόθεση, αλλά δε θα ξεφύγεις απ’ το σκωτσέζικο ντους. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει μπορεί να είναι κάτι για το οποίο θα νιώσεις ευγνωμοσύνη αργότερα, ειδικά αν σου επιτρέψει να καθαρίσεις την ατμόσφαιρα, μιλώντας ανοιχτά. Θα συνειδητοποιήσεις, πως άδικα προετοίμαζες τον εαυτό σου… γι’ αυτό που αποδεικνύεται ότι είναι μια χρήσιμη και δυνητικά καρποφόρα συζήτηση.

Παρθένος

Αυτά που θα σου πει ο εραστής σου σήμερα, θα είναι σαφή, όμως το νόημα των όσων θα πει, δε θα είναι ευκολονόητα. Μπορεί να έχει τους λόγους του, που δεν μπαίνει κατευθείαν στο θέμα ή να υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης, που μπορεί να είναι και η αιτία αυτού του ζητήματος. Με υπομονή και προσεκτικούς χειρισμούς, μπορείς να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, για αμφίδρομη διαφάνεια.

Ζυγός

Η συνεργασία και η ομαδικότητα είναι δύο λέξεις που πιθανόν να εμφανίζονται περισσότερο στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου. Το πνεύμα της ομαδικότητας αφορά τα ερωτικά σου θέματα σήμερα και υπάρχουν ευκαιρίες για να εξελίξεις κάποια ευχάριστα σχέδια. Ο κόσμος είναι το κέλυφός σου, οπότε στόχευε ψηλά και αφοσιώσου στις περιπέτειες που μπορούν να μοιραστούν. Όσο πιο ασυνήθιστο ή άγνωστο, τόσο το καλύτερο!

Σκορπιός

Ίσως αισθανθείς πως είναι απαραίτητο να δικαιολογηθείς για κάτι στον εραστή σου σήμερα. Μπορεί να πρόκειται για τις μελλοντικές σου φιλοδοξίες που είναι κάτι, που αγωνίζεται να καταλάβει ή να δεχθεί. Ωστόσο, ίσως υποτιμάς πόσο σημαντικοί είναι ορισμένοι στόχοι για σένα. Μπορείς να αποκαλύψεις τα πιο μύχια σχέδια στον εραστή σου, και να λάβεις περισσότερη υποστήριξη και κατανόηση από κείνον. Όλα είναι δυνατά, όταν υπάρχει περισσότερη εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια και από τις δυο πλευρές

Τοξότης

Το ερωτικό πάθος που θα μπορούσε να εκφραστεί με πολλούς ευχάριστους τρόπους, θα μπορούσε παράλληλα να γίνει αρνητικό, αν δεν είσαι προσεκτική, σήμερα. Τα δυνατά συναισθήματα μπορούν να δημιουργήσουν υπέροχες σπίθες πάθους ή να τρομοκρατήσουν και να δημιουργήσουν άμυνες. Είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις αυτή την ενέργεια θετικά, έτσι χρησιμοποίησε τη φαντασία σου και δείξε το πάθος σου, μ’ εντυπωσιακό τρόπο. Υπάρχει περίπτωση «καρδιακών επεισοδίων» αν το κάνεις!

Αιγόκερως

Ένα ζήτημα αρχής θα απαιτήσει εξέταση αυτή τη στιγμή. Όπου αφορά την ερωτική σου ζωή ή τη στενή σχέση σου, ίσως χρειαστεί να σταθμίσεις, πόσο δίκαιη – ή κατάλληλη – είναι μια συγκεκριμένη κατάσταση ή ρύθμιση. Θα αποδειχθεί πως έχεις διαφορετική άποψη, από αυτό που θεωρεί ο εραστής σου δίκαιο ή από αυτό που περιμένει από σένα. Μη διστάσεις να το διασαφηνίσεις.

Υδροχόος

Ένα συγκεκριμένο προσωπικό σου θέμα, και ενδεχομένως κάτι, που ο εραστής σου προσπαθεί να καταλάβει, δεν μπορεί να παραμένει ασαφές επ’ αόριστον. Αν πιστεύεις ότι ο εραστής σου δεν μοιράζεται το ενδιαφέρον σου για κάτι ή έχει περιορισμένο ενδιαφέρον για κάτι που χρειάζεσαι…τότε μίλησέ του για τα αισθήματα και τις προσδοκίες σου

Ιχθύες

Ο εραστής σου θα εκνευριστεί από την υπερβολική σου αντίδραση σε μια υπόθεση, που εσύ πιστεύεις πως είναι απαραίτητη. Είναι πιθανό να έχει βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και ήρθε η στιγμή να ολοκληρώσετε την εικόνα. Η ευαισθησία είναι απαραίτητη για τη δημιουργία ενός βαθύτερου επιπέδου κατανόησης, ειδικά αν κάποια σημεία της κατάστασης, πρέπει να συζητηθούν ξανά και ξανά!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments