Αθλητισμός

Εργοτέλης – ΠΑΟΚ: 1-2 (pics&vids)

Εργοτέλης – ΠΑΟΚ: 1-2 (pics&vids)
Εργοτέλης - ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος», σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου, επικράτησε των Κρητικών με 2-1.

Εργοτέλης – ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από το Παγκρήτιο στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο «Δικέφαλος», σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου, επικράτησε των Κρητικών με 2-1 χάρη σε τέρματα του Μπίσεσβαρ στο 10΄ και του Βέρνμπλουμ στο 79΄, ενώ ο Εργοτέλης είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με τον Ιατρούδη (68΄).

Ο ΠΑΟΚ «έπιασε» έτσι στην κορυφή τον Άρη με 4 βαθμούς, έναντι ενός βαθμού του Εργοτέλη και του Αήττητου Σπάτων.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ σε σχέση με το πρωτάθλημα, αλλά μέσα σε αυτή διατήρησε τον εξαιρετικό Μπίσεσβαρ, ο οποίος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή «νίκησε» στο 10ο λεπτό τον Καλογεράκη και «άνοιξε το σκορ».

Στο 14΄ οι Θεσσαλονικείς δημιούργησαν νέα καλή ευκαιρία με τον Ελ Καντουρί, ο οποίος μέσα από την περιοχή σούταρε απελπιστικά άουτ.

Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στις ευκαιρίες στο επόμενο λεπτό (15΄) με τον -επίσης δραστήριο- Έφορντ, ο οποίος μπήκε στη μικρή περιοχή, αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή από τους Μαλεζά και Ρέι.

Στο 32΄ την κεφαλιά του Μπίσεσβαρ έδιωξε ο Καλογεράκης, ενώ στο 35΄ επίσης κεφαλιά του Ροβίθη έφυγε άουτ.

Στο 2ο μέρος ο Εργοτέλης ανέβασε την αποδοσή του και προσπάθησε να φθάσει στην ισοφάριση και στο 63΄ ο Μπουρσέλης με σουτ εστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Ρέι.

Το… καμπανάκι είχε ακουστεί για τον ΠΑΟΚ που δεν έκανε καλή εμφάνιση μετά την ανάπαυλα κι έτσι το πλήρωσε, αφού στο 68΄ η ομάδα του Ηρακλείου έφθασε στην ισοφάριση με τον Ιατρούδη, από μεταβίβαση του Έφορντ που συνδυάστηκε όμορφα μέσα στην περιοχή με τον Τσέλιο.

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 76΄, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μπίσεσβαρ ο Καλογεράκης έκανε άστοχη έξοδο, η μπάλα χτύπησε στο στήθος του Μάτος με πορεία προς την κενή εστία, αλλά ο Μπάτζιος την απομάκρυνε.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο και στο 79΄, όταν από σέντρα του Μπίσεσβαρ ο Βέρνμπλουμ σκόραρε με κεφαλιά κι έκανε το 1-2.

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)

Κίτρινες κάρτες: Κοζορώνης, Μπουτσάκης / Ζαμπά

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Γιακούμπου, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μαζουλουξής (46΄ Μπρους), Μπουρσέλης (80΄ Καπνίδης), Τσέλιος, Κοζορώνης, Έφορντ, Ιατρούδης, Ροβίθης (52΄ Μπουτσάκης).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Κίτσιου, Μαουρίσιο (64΄ Σάκχοφ), Βέρνμπλουμ, Ζαμπά (64΄ Κάνιας), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (87΄ Κρέσπο), Άκπομ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments