Ελλάδα

Υπάτιος Πατμάνογλου: Το τραγικό περιστατικό που τον συνδέει με τη μέλλουσα σύζυγό του

Υπάτιος Πατμάνογλου: Το τραγικό περιστατικό που τον συνδέει με τη μέλλουσα σύζυγό του
Ο Υπάτιος Πατμάνογλου έχασε πριν από περίπου έναν χρόνο έχασε τον 3χρονο γιο του και την 33χρονη σύζυγό του σε τροχαίο δυστύχημα.

Νέα σελίδα αποφάσισε να γυρίσει στην ζωή του ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο τραγικός πατέρας και σύζυγος που πριν από περίπου έναν χρόνο έχασε τον 3χρονο γιο του και την 33χρονη σύζυγό του, στο τροχαίο δυστύχημα με την Porsche, την οποία οδηγούσε ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, ο γιος του Mr Jumbo, στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό χθες από την εκπομπή «Μαζί σου», ο Υπάτιος Πατμάνογλου αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή του, και να ξαναπαντρευτεί.

Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή, η νέα του σύντροφος ονομάζεται Εμμανουέλα, είναι από τα Μέγαρα και ασχολείται με τα κοινά.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, την Εμμανουέλα και τον Υπάτιο συνδέουν τραγικά συμβάντα που συνέβησαν στις ζωές τους.

Όπως αναφέραμε, ο Υπάτιος Πατμάνογλου πριν από έχασε ολόκληρη την οικογένεια του σε ένα τρομακτικό τροχαίο. Πάντως, ένα τραγικό συμβάν έχει ζήσει σχετικά πρόσφατα και η μέλλουσα σύζυγός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της ίδιας, πριν από περίπου έναν χρόνο, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του ο άνθρωπος με τον οποίο είχε σχέση για οχτώ χρόνια. Αιτία ήταν η ερωτική απογοήτευση, αφού η Εμμανουέλα τού ζήτησε να χωρίσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments