Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (16/11/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (16/11/18)
Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την σήμερα (16/11/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (16/11/18).

Ωροσκόπιο Κριός

Ο πιο σωστός τρόπος για να αντιμετωπίσετε ένα εμπόδιο στη σχέση σας βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας. Απομακρυνθείτε από το πρόβλημα για λίγο.

Μπορείτε να επανέρθετε αργότερα με μια πιο φρέσκια προοπτική για την κατάσταση.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Βγείτε για λίγο από τη θέση σας και μπείτε σε αυτήν του/της συντρόφου σας. Το να βλέπετε κάποιο πρόβλημα με νέα προοπτική μέσα από τα μάτια κάποιου άλλου θα σας βοηθήσει να βρείτε τη λύση που χρειάζεστε.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Τα ζευγάρια στα οποία και οι δύο εργάζονται σκληρά δυσκολεύονται να κάνουν διάλειμμα και απλά να χαλαρώνουν. Και η δική σας σχέση δεν αποτελεί εξαίρεση. Μάθετε πώς να χαλαρώνετε.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Ξεχάσατε μήπως ότι δεν πρέπει να μπερδεύετε τη δουλειά με τα ερωτικά σας; Δεν υπάρχει πρόβλημα να φέρνετε δουλειά στο σπίτι, αλλά κρατήστε τα προβλήματα και τις εντάσεις της δουλειάς σας στο γραφείο. Μπορεί ο/η σύντροφός σας να είναι πρόθυμος/η να σας συμπαρασταθεί αλλά δε χρειάζεται να ανέχεται τα ξεσπάσματα σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Τα λόγια ηρεμούν αλλά μπορεί και να πληγώσουν. Μην αφήσετε τον/τη σύντροφό σας να πει κάτι που θα πληγώσει τον εγωισμό σας. Πάνω στον καβγά, πρέπει να βρείτε τη δύναμη να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Η αυτοεκτίμηση είναι στάση ζωής.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Πόσο αφοσιωμένοι είστε στη σχέση σας; Επαναξιολογήστε την αφοσίωσή σας στον/στη σύντροφό σας και ξεκινήστε από εκεί. Αν είστε απόλυτα δοσμένοι στη σχέση σας συμπεριφερθείτε αναλόγως.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Οι συναισθηματικές στιγμές είναι καλές για μια αισθηματική ταινία αλλά στην πραγματική ζωή μπορεί να προκαλέσουν αχρείαστους καβγάδες με τον/τη σύντροφό σας. Αντισταθείτε στον πειρασμό να ανασύρετε στην επιφάνεια επίπονες αναμνήσεις μόνο και μόνο για να δημιουργήσετε θέμα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Οι πρόσφατες εναλλαγές στη διάθεση σας μπορεί να είναι το αποτέλεσμα του άγχους σας για τη σχέση σας. Αν θέλετε να ξεφορτωθείτε αυτά τα συμπτώματα, προσπαθήστε να δείτε την κατάσταση με πιο θετικό τρόπο.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Μην ενδώσετε στην παρόρμηση να αγοράσετε ό,τι σας έρχεται στο μυαλό. Αντ’ αυτού εξοικονομήστε χρήματα για κάτι μεγάλο που μπορείτε να απολαύσετε μαζί με τον/τη σύντροφό σας. Κάντε τους έκπληξη!

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Συνήθως η δραστήρια ενέργειά σας ενθουσιάζει τους ανθρώπους γύρω σας αλλά σήμερα μπορεί να προκαλέσει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Ο/Η σύντροφος σας είναι εξαντλημένος/η οπότε κρατήστε και εσείς την ενεργητικότητά σας σε χαμηλά επίπεδα μόνο για σήμερα.

Ωροσκοπιο Υδροχόος

Ό,τι σπείρεις θερίζεις, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα κρατήσετε σε καλά επίπεδα το κάρμα της σχέσης σας. Με το να εύχεστε να συμβούν άσχημα πράγματα στους άλλους, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να χάσετε τον πολύτιμο χρόνο σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Τα προξενιά έχουν πλάκα. Έχετε πολλούς αδέσμευτους φίλους που ξέρετε ότι θα τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους και μπορεί ακόμη και να ερωτευτούν. Παίξτε τον θεό Έρωτα για σήμερα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments