Ελλάδα

Ρουβίκωνας σύλληψη: Στις 28 Νοεμβρίου η δίκη του ηγετικού στελέχους της συλλογικότητας

Ρουβίκωνας σύλληψη: Στις 28 Νοεμβρίου η δίκη του ηγετικού στελέχους της συλλογικότητας
Ρουβίκωνας σύλληψη: Σε βάρος του 39χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας.

Ρουβίκωνας σύλληψη: Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε ο 39χρονος, ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας, ο οποίος συνελήφθη χθες.

Σύμφωνα με δικογραφία που σχημάτισε σε βάρος του η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, φέρεται, να τηλεφώνησε το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και να απαίτησε εκβιαστικά την αποχώρηση των αστυνομικών που φρουρούσαν έναν αλλοδαπό τραυματία από τα επεισόδια του Πολυτεχνείου.

Σε βάρος του 39χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας.

Η δίκη αναβλήθηκε για την Τετάρτη (28/11) προκειμένου να κληθούν οι μάρτυρες.

Ρουβίκωνας σύλληψη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε βάρος 39χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας.

Όπως διακριβώθηκε, ο προαναφερόμενος τηλεφώνησε το βράδυ της Κυριακής σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος αλλοδαπός συλληφθείς την 17-11-2018 στα Εξάρχεια, για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών και απαίτησε εκβιαστικά από τους αρμοδίους του νοσοκομείου να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί – φρουροί, απειλώντας σε διαφορετική περίπτωση με βιαιοπραγίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments