Ελλάδα

Ζακ Κωστόπουλος: Τι λέει ο κοσμηματοπώλης για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν

Ζακ Κωστόπουλος: Τι λέει ο κοσμηματοπώλης για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν
Ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε από έμφραγμα, λόγω του ξυλοδαρμού και ο κοσμηματοπώλης απαντά σε όσα του καταλογίζουν.

Λίγες ώρες μετά το πόρισμα για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, ο κοσμηματοπώλης, που είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση αυτή, ξεσπάει και υποστηρίζει ότι δεν χτύπησε θανάσιμα τον 33χρονο, ο οποίος, όπως είπε, επιχείρησε να τον ληστέψει.

«Τι να πω; Η δικαιοσύνη θα τα δείξει αυτά. Τι λένε, εκείνοι, εντάξει, πολύ καλά, θα τα πούμε εκεί στο δικαστήριο και θα πάρουν τις αποφάσεις οι δικαστές. Αυτό έχω να πω», αναφέρει ο κοσμηματοπώλης.

Και συνεχίζει: «Όπως έχουν βγάλει αυτοί συμπεράσματα, θα δούμε κι εμείς τα δικά μας συμπεράσματα… Θα δούμε. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα αυτή τη στιγμή, θα το μελετήσουμε το θέμα. Η άποψή τους αυτή μπορεί να είναι έτσι, μπορεί αλλιώς, μπορεί κι αλλιώτικα. Θα το δούμε. Τίποτα δεν μπορούμε να πούμε τώρα. Θα τα πούμε στο δικαστήριο. Εμείς δεν τον χτυπήσαμε θανάσιμα, που λένε ότι τον χτυπήσαμε εμείς».

Για τα χτυπήματα στον Ζακ Κωστόπουλο, είπε: «Αντέδρασα, όπως ήταν φυσικό. Εγώ αγανάκτησα και αντέδρασα έτσι. Καλώς, κακώς, δεν έπρεπε. Έγινε… Ήμουν εν βρασμώ και έκανα αυτό που νόμιζα…», είπε με αφορμή τις αλλεπάλληλες ληστείες, που, όπως είπε, έχουν γίνει στο κοσμηματοπωλείο του.

Για το θέμα μίλησε και η σύζυγος του κοσμηματοπώλη, δηλώνοντας: «Ο άνθρωπος αντέδρασε όπως θα αντιδρούσατε κι εσείς, όπως θα αντιδρούσα κι εγώ, ο οποιοσδήποτε μετά από πολλοστή φορά που καταστραφήκαμε οικονομικά. Ο άνθρωπος αυτός είναι σε μόνιμη σύγχυση. Με πήρε τηλέφωνο και έκλαιγε και μου είπε ότι έγινε κάτι σοβαρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments