Ζώδια

Αστρολογία: Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (22/11 – 21/12)

Αστρολογία: Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (22/11 – 21/12)
Αστρολογία: Μηνιαίες προβλέψεις - Η εποχή των αποφάσων.

Αστρολογία: Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (22/11-21/12).

Το ζώδιο είναι ένα αστρολογικό στοιχείο που γιορτάζεται πολύ και συνήθως του δίνεται περισσότερη προσοχή απ’ όσο πρέπει. Μην ξεχνάτε –ο Ήλιος είναι μόνο ένας πλανήτης μέσα στη σούπα των άστρων σας.

Χρόνια πολλά, Κένταυροι!

Ο Τοξότης εμφανίζεται σιγά σιγά. Κουρασμένε ταξιδιώτη, γύρνα προς τον νέο ορίζοντα, αυτός ο φλογερός μισός τοξότης μισός κένταυρος απλώνεται σαν ουράνιο τόξο προς το διάστημα. Προετοιμαστείτε για περισσότερα απ’ τα πάντα –οι μεταβλητές ενέργειες κινούνται με ταχύτητα και στην περίπτωση του Τοξότη, θα μαζεύουμε μάζα και ορμή στη διαδρομή. Ακόμα και η μικρότερη των παύσεων θα φέρει ανία –δώστε προτεραιότητα στην περιπέτεια.

Η πραγματικότητα του Τοξότη είναι λαμπερή και γεμάτη μυθικά πλάσματα. Ένα πολύ φανταστικό μέρος. Ο διαλογισμός με την ενέργεια του Τοξότη είναι μια υπέροχη απόδραση για τα άνω τσάκρα. Η μεγαλύτερη πρόκληση για τον κένταυρο: να κόψει ταχύτητα για να προλάβει να πάρει μια ανάσα, να σκεφτεί τις λεπτομέρειες και να πάρει μια απόφαση. Ο Τοξότης είναι πλάσμα του φωτός και της ευτυχίας με εμφανή γοητεία και ενθουσιασμό –δύσκολο να μην τον λατρέψεις.

Αστρολογία 22/11-21/12

Ωστόσο, είναι δύσκολο για τον κένταυρο να αναγνωρίσει τις πιο δύσκολες πλευρές της ζωής. Η ζωή είναι βαριά στον πλανήτη μας. Κοιτάξτε τα άστρα και μην ξεχνάτε, δεν είστε οι μόνοι που κουβαλάτε τέτοια θλίψη. Σε όλους τους χρόνους και τους τόπους η δύναμη έχει δοθεί σε ανθρώπους αδιάντροπους. Δεν μας αντιπροσωπεύουν. Η απληστία τους κοροϊδεύει την προσπάθειά μας να σκεφτόμαστε και να περιλαμβάνουμε τους πάντες.

Ο σκοπός του κύκλου του Τοξότη είναι η λάμψη της Αλήθειας. Μπορούμε να αρνηθούμε ότι αυτό είναι ένας νέος ορίζοντας; Μπορούμε να εναποθέσουμε όλη μας την πίστη στο ότι δεν ξέρουμε τίποτα; Μπορούμε να αγκαλιάσουμε την βεβαιότητας της αβεβαιότητας; Τοξότη, πήγαινέ μας, ανύψωσε τη γη.

Αστρολογία 22/11-21/12

Δεν θα κλέψουμε από το συλλογικό για να υποστηρίξουμε το προσωπικό μονοπάτι. Ο Τοξότης μας μαθαίνει την ενότητα στο όνομα της ελπίδας, της καλοσύνης. Δεν θα κάνουμε ή θα πούμε κάτι για προσωπικό κέρδος. Ο Τοξότης μας μαθαίνει την επίπτωση τέτοιου εγωισμού. Δεν θα μένουμε αδιάφοροι στο πρόσωπο της αδικίας. Δεν θα αποκλείουμε. Δεν θα υποκύπτουμε.

Η πρώτη μέρα του κύκλου του Τοξότη (22 Νοεμβρίου) συμπίπτει με την Πανσέληνο. Συμπίπτει επίσης με την ημέρα των ευχαριστιών στην Αμερική. Το αρχέτυπο του Τοξότη έχει να κάνει με την γενναιοδωρία. Έτσι, η λέξη «ευχαριστία» είναι πολύ κατάλληλη αυτή τη στιγμή.

Νιώστε τη ριζική κατάσταση της ευγνωμοσύνης σήμερα. Είμαστε επισκέπτες σε αυτή τη Γη. Είναι το ριζικό καθήκον μας να την προστατεύουμε και να προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας. Φροντίστε το νερό, φροντίστε το έδαφος, φροντίστε τον γείτονα σας, φροντίστε το σώμα σας.

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος τις πρώτες εβδομάδες αυτού του κύκλου, άσχημα νέα. Αλλά μια απ’ τις καλύτερες μέρες αυτού του κύκλου έρχεται στις 25 Νοεμβρίου –όταν ο Ήλιος θα σχηματίσει σύνοδο με τον Δία στον Τοξότη!

Ναι! Στις 27 Νοεμβρίου, ο Ερμής έρχεται κι αυτός στον Τοξότη για μια τριπλή σύνοδο –αυτή θα είναι η μόνη μέρα που δεν θα νιώθουμε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, έτσι αν πρέπει να κάνετε κάποια πράγματα που σχετίζονται με τον Ερμή (να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο, να ταξιδέψετε, να συζητήσετε σημαντικά πράγματα), κάντε το σήμερα.

Η 2η Δεκεμβρίου είναι δύσκολη ημέρα. Η Αφροδίτη γυρνά πίσω στον Σκορπιό και ο Ήλιος στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στους Ιχθύς. Μια πολύ παρόμοια συνάντηση στις 5 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη στις 6 Δεκεμβρίου φέρνει μια πολλά υποσχόμενη ημέρα, καθώς συμπίπτει με την τελευταία ημέρα του ανάδρομου κύκλου του Ερμή, συν ότι η Νέα Σελήνη θα είναι σε σύνοδο με τον Δία.

Αστρολογία 22/11-21/12

Έως τις 12 Δεκεμβρίου, η ζωή θα είναι πολύ πιο φανταστική –τότε ο Ερμής ξαναμπαίνει στον Τοξότη. Ο κύκλος αυτός τελειώνει με έναν πολύ πικάντικο τόνο –ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Κριό. Συνήθως λέω περιμέντε το απρόσμενο όταν εμπλέκεται ο Ουρανός και ακόμα το πιστεύω, αλλά είναι περισσότερο ακριβές το περιμέντε να γίνουν μερικές θορυβώδεις κοινωνικές συναθροίσεις. Η επιρροή του Ουρανού μας κάνει να θέλουμε να συνδεθούμε και να γιορτάσουμε.

Ο Τοξότης μας πάει στο χειμερινό ηλιοστάσιο, την πιο σκοτεινή ημέρα του έτους. Θυμάστε ότι ο Δίας είναι ο πιο μεγάλος αέριος γίγαντας του ηλιακού μας συστήματος, που εκπέμπει

περισσότερο φως απ’ όσο παίρνει από τον Ήλιο; Λάμπει, όπως κι εσείς! Μαζευτείτε με άλλους, ανάψτε μερικά κεριά. Ζεσταθείτε μπροστά στη φωτιά. Αυτός ο κύκλος έχει να κάνει με την γενναιοδωρία, με την ευγνωμοσύνη και την κινητικότητα. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα του στέμματος. Δώστε μεγάλες αγκαλιές. Αναπνεύστε. Πνεύστε ζωή στον εαυτό σας, στους στόχους σας. Αναπνεύστε και επεκταθείτε. Το μεγάλο πνεύμα γελάει δίπλα σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments