Ελλάδα

Γιος 53χρονης καθαρίστριας: “Τι θα έκανε ένας γονιός αν πεινούσαν τα παιδιά του;” (vid)

Γιος 53χρονης καθαρίστριας: “Τι θα έκανε ένας γονιός αν πεινούσαν τα παιδιά του;” (vid)
"Δούλευε για να μας ταΐζει" λέει για την μητέρα του ο γιος της 53χρονης καθαρίστριας.

Ο γιος της 53χρονης καθαρίστριας ξεσπά μιλώντας για την μητέρα του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και την Έλλη Στάη.

«Είναι πολύτεκνη η μητέρα μου, μεγαλώνοντας ήταν στο ορφανοτροφείο, μεγάλωσε, δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές ποτέ, παρόλο που μεγάλωσε δύσκολα, δούλευε από μικρή, από 11-12- χρονών» είπε ο γιός της καθαρίστριας.

«Ρωτάω εγώ τον καθένα, εάν ένας γονιός πεινούσαν τα παιδιά του, τι θα έκανε; Δεν θα κοιτούσε έναν τρόπο… Για φαΐ μιλάμε, δεν μιλάμε ότι έκανε για να βγάλει λεφτά ή να αποταμιεύσει λεφτά ή να κλέψει το κράτος… Δούλευε για να ταΐζει» είπε με έμφαση ο γιος της 53χρονης που κρατείται στις φυλακές Θήβας.

Αναφερόμενος στα χρήματα και την απαίτηση να επιστραφούν είπε πως «τα δούλεψε και πως οδηγήθηκε στην απόφαση της παραποίησης γιατί ήταν απελπισμένη»

«Δούλευε από μικρή. Δεν το έκανε για να βγάλει λεφτά, το έκανε για να ζήσει την οικογένειά της, μέχρι και στην εκκλησία μας έμαθε να πηγαίνουμε. Δούλευε, δεν έκλεβε. Αυτή τη στιγμή παίρνει το μερίδιο ευθύνης για όλους», κατέληξε ο γιος της 53χρονης.

Δείτε σχετικό  βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments