Αθλητισμός

ΑΕΚ – Άγιαξ: Χάος και στο Γκάζι – Χημικά και κυνηγητό (vid)

ΑΕΚ – Άγιαξ: Χάος και στο Γκάζι – Χημικά και κυνηγητό (vid)
Χαμός και στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Γκάζι πριν από το ΑΕΚ - Άγιαξ. Ολλανδοί χούλιγκανς συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ.

ΑΕΚ – Άγιαξ: Διήμερο… ξύλου ήταν αυτό που πέρασε. Η παρουσία οπαδών του Άγιαξ στην Αθήνα έφερε τρομερά επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο Ολυμπιακό Στάδιο πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Στιγμές χάους, με χημικά, χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και κυνηγητό στους δρόμους επικράτησε λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση του αγώνα για το Champions League με την ΑΕΚ, στο Γκάζι, μεταξύ των συγκεντρωμένων στο σημείο οπαδών του Άγιαξ και των ΜΑΤ.

Οι οπαδοί του Άγιαξ προκαλούσαν τις αστυνομικές δυνάμεις και όταν κινήθηκαν εναντίον τους με σκοπό να σπάσουν τον κλοιό, δέχθηκαν την αντίδραση των αστυνομικών.

Στο σημείο, ανάμεσα στα μαγαζιά, επικράτησε μεγάλη ένταση, αλλά μετά την επέμβαση των ΜΑΤ, οι οπαδοί του Άγιαξ περιορίστηκαν και αφού τέθηκαν υπό έλεγχο, μπήκαν στα πούλμαν που θα τους μετέφεραν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σταδίου για το ματς με την πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments