Αθλητισμός

ΑΕΚ: Σε αυτό ελπίζει η Ένωση για την τιμωρία της

ΑΕΚ: Σε αυτό ελπίζει η Ένωση για την τιμωρία της
Το μοναδικό αισιόδοξο στην επικείμενη «καμπάνα» της UEFA στην ΑΕΚ για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ την Τρίτη το βράδυ.

Η ΑΕΚ και ο Άγιαξ παραπέμφθηκαν στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA για όσα διαδραματίστηκαν στον μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των ομίλων του Champions League στο ΟΑΚΑ.

Όπως αναμενόταν το κατηγορητήριο για την Ένωση είναι πολύ βαρύ και οι αποφάσεις της UEFA θα ληφθούν μετά την εξέταση της υπόθεσης από την αρμόδια επιτροπή στις 13 Δεκεμβρίου.

Το μοναδικό αισιόδοξο, όπως γράφει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, είναι πως στα επεισόδια συμμετείχαν και οι οπαδοί του Άγιαξ, ο οποίος επίσης κινδυνεύει με αυστηρή τιμωρία.

«Αν ήταν η ΑΕΚ και η Βίντι υποψήφιες για τιμωρία, δεν υπήρχε περίπτωση να τη γλιτώσουμε. Τώρα, όμως, η παρουσία και του Άγιαξ – αφού οι οπαδοί του συμμετείχαν στα επεισόδια – ίσως μπορεί να φανεί ευεργετική για την ΑΕΚ», ειπώθηκε χαρακτηριστικά από άνθρωπο μέσα στο σύλλογο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αν η ΑΕΚ γλιτώσει την πιο βαριά ποινή, η οποία δεν είναι άλλη από τον αποκλεισμό της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα τιμωρηθεί με αρκετές αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό σημαίνει σημαντική απώλεια εσόδων για τον σύλλογο, ενώ θα πληγεί και το στάτους της ομάδας στις διαπραγματεύσεις που θα έχει με ξένους παίκτες που τυχόν προσεγγίσει ενόψει της νέας σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments