Ελλάδα

Επεισόδια Αθήνα: Καμένη γη τα Εξάρχεια – Η επόμενη μέρα (pics)

Επεισόδια Αθήνα: Καμένη γη τα Εξάρχεια – Η επόμενη μέρα (pics)
Επεισόδια Αθήνα: Η επόμενη μέρα βρίσκει τα Εξάρχεια να μοιάζουν με καμένη γη κυριολεκτικά.

Επεισόδια Αθήνα: Νύχτα άγριων επεισοδίων, ήταν η νύχτα της Πέμπτης 6 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στα Εξάρχεια.

Ο απολογισμός ήταν τρεις τραυματίες, 66 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 13 έγιναν συλλήψεις, τέσσερα καμένα οχήματα, ένα σπίτι μισοκαμένο, χιλιάδες μολότοφ, πέτρες και δακρυγόνα.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τα Εξάρχεια να μοιάζουν με καμένη γη κυριολεκτικά.

Επεισόδια Αθήνα: Η μυρωδιά του καμένου είναι πολύ έντονη στην περιοχή, ενώ τα συνεργεία του δήμου Αθηναίων δουλεύουν πυρετωδώς.

«Πάνω από 30 τόνοι πέτρες, ξύλα και άλλα υλικά, τέσσερα αυτοκίνητα και τρεις μοτοσικλέτες καμένες, 200 κάδοι επιστρέφουν στις θέσεις τους στα Εξάρχεια. Η πόλη πρέπει να επιστρέψει γρήγορα στους ρυθμούς της.

“Ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του δήμου μας” σχολιάσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης με σχετική ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών: Κάθε χρόνο τα ίδια

«Δυστυχώς για ακόμη μια φορά είχαμε 2 τραυματίες συναδέλφους, οι οποίοι έχουν διακομισθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Δυστυχώς ο ένας έχει συντριπτικό κάταγμα στο χέρι από ναυτική φωτοβολίδα. Τους ευχόμαστε περαστικά και κάνουμε μια ευχή. Να γίνουμε επιτέλους Κράτος πολιτισμένο, στο οποίο οι κάθε λογής μπαχαλάκηδες θα βρίσκονται στο περιθώριο», αναφέρει η ανάρτηση στο Facebook της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Δείτε εικόνες από την επόμενη ημέρα στα Εξάρχεια:

Συνεργεία του δήμου καθαρίζουν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής

Ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους στην καθαριότητα ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης

Καμένα οχήματα, ένα σπίτι μισοκαμένο, χιλιάδες μολότοφ, πέτρες και δακρυγόνα.

Απελπισμένοι οι κάτοικοι των Εξαρχείων προσπαθούν να μαζέψουν ότι άφησαν πίσω τους οι κουκουλοφόροι, μετά τη νύχτα των άγριων επεισοδίων. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments