Ελλάδα

Επεισόδια στην Αθήνα: Τρεις ανήλικοι και δύο Γερμανοί μεταξύ των 13 συλληφθέντων

Επεισόδια στην Αθήνα: Τρεις ανήλικοι και δύο Γερμανοί μεταξύ των 13 συλληφθέντων
Επεισόδια για μια ακόμη φορά στην Αθήνα στο μαθητικό - φοιτητικό συλλαλητήριο για τα δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Επεισόδια στην Αθήνα: Τρεις ανήλικοι και δύο Γερμανοί ήταν μεταξύ των 13 συλληφθέντων που έγιναν χθες στα επεισόδια στην πλατεία Κλαυθμώνος και στα Εξάρχεια.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ από τους συλληφθέντες στα επεισόδια που έγιναν χθες το μεσημέρι στο ύψος της πλατείας Κλαυθμώνος στο μαθητικό-φοιτητικό συλλαλητήριο για τα δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και το βράδυ, τα οποία ήταν και τα σοβαρότερα, στα Εξάρχεια, τρεις είναι ανήλικοι και δύο αλλοδαποί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ανήλικοι είναι και οι τρεις 17 ετών, ενώ διευκρινίζεται ότι συνελήφθησαν για τα επεισόδια στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Όσον αφορά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στα Εξάρχεια, συνελήφθησαν 10 άτομα, εκ των οποίων οι δύο είναι Γερμανοί, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα.

Σημειώνεται, ότι συνολικά έγιναν 66 προσαγωγές και οι 13 μετατράπηκαν στη συνέχεια σε συλλήψεις. Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments