Αθλητισμός

Μπόκα – Ρίβερ: Απόψε η στέψη για το Copa Libertadores

Μπόκα – Ρίβερ: Απόψε η στέψη για το Copa Libertadores
Μπόκα - Ρίβερ: Η Ρίβερ Πλέιτ αντιμετωπίζει την Μπόκα Τζούνιορς στο δεύτερο τελικό του Copa Libertadores

Μπόκα – Ρίβερ: Το βράδυ της Κυριακής (09/12, 21.30) η Ρίβερ Πλέιτ αντιμετωπίζει την Μπόκα Τζούνιορς στο δεύτερο τελικό του Copa Libertadores ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μπερναμπέου.

Ο πρώτος τελικός ήταν να γίνει στις 10/11 όμως δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω της καταρρακτώδους βροχής που μετέτρεψε το Μπομπονέρα σε λίμνη.

Η αναμέτρηση τελικά διεξήχθη την επόμενη ημέρα με το 2-2 να αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για τον δεύτερο τελικό. Αυτός ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις Νοεμβρίου, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ καθώς σημειώθηκαν επεισόδια που έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Μπόκα στο Monumental, δέχτηκε επίθεση με πέτρες και σίδερα από οπαδούς της Ρίβερ Πλέιτ, με αποτέλεσμα να διαλυθούν τα τζάμια στο επάνω μέρος του.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές των αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα και είχαν τάση για εμετό. Την εμφάνισή τους έκαναν εικόνες από τα αποδυτήρια της Μπόκα, που αποτύπωσαν την κακή κατάσταση στην οποία βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Γκιγιέρμο Στσελότο.

Τα πλάνα των δυο προπονητών

Ο σημερινός αγώνας θα κρίνει τον κάτοχο του Copa Libertadores για το 2018. Εδώ να αναφέρουμε πως τα εκτός έδρας γκολ δεν μετράνε οπότε σε περίπτωση νίκης είτε η Ρίβερ, είτε η Μπόκα κατακτούν τον τίτλο, ενώ εάν έχουμε ισοπαλία με οποιοδήποτε σκορ πάμε σε παράταση και πέναλτι.

Μάλιστα, στη χθεσινή προπόνηση ο προπονητής της Μπόκα, Γκιγέρμο Μπάρος Σελότο, προετοίμασε τους παίκτες του για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο βάζοντας τους να κάνουν έξτρα προπόνηση στα πέναλτι. Στα καθαρά αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν πιθανότατα με τον Παβόν στην αρχική τους ενδεκάδα, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Από την άλλη η Ρίβερ Πλέιτ αναμένεται να έχει δύο απουσίες.

Τόσο ο Σκόκο όσο και ο Μπορέ είναι εξαιρετικά αμφίβολοι όχι μόνο για να ξεκινήσουν, αλλά και γενικότερα για να αγωνιστούν. Το τι θα γίνει τελικά θα το δούμε στις 21.30.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments