Lifestyle

Ρέμος – Βανδή: Η συνεργασία τους που δεν πήγε καλά (pic)

Ρέμος – Βανδή: Η συνεργασία τους που δεν πήγε καλά (pic)
Ρέμος - Βανδή: Οι δύο τραγουδιστές είχαν ανέκαθεν άρτιες σχέσεις και η συνεργασία τους στο «The Voice» και το «Rising Star» ήταν μόνο η αρχή.

Ρέμος – Βανδή: H Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος, φέτος, είναι ξανά μαζί επί σκηνής μετά από αρκετά χρόνια.

Οι δυο ταλαντούχοι και καλλιτέχνες ερμηνεύουν τραγούδια πρόσφατα αλλά και παλαιότερες επιτυχίες τους κάνοντας το κοινό να περνάει όμορφα και να διασκεδάζει.

Οι δύο τραγουδιστές είχαν ανέκαθεν άρτιες σχέσεις και η συνεργασία τους στο «The Voice» και το «Rising Star» ήταν μόνο η αρχή.

Ωστόσο, δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε μαζί στην σκηνή την Δέσποινα με τον Αντώνη, καθώς και οι δύο ξεκίνησαν την καριέρα τους στην Θεσσαλονίκη την ίδια περίπου περίοδο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, το απόγευμα της Κυριακής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία των δύο τους 27 χρόνια πριν.

Μάλιστα, όπως η ίδια αποκάλυψε η τότε συνεργασία τους δεν είχε στεφθεί με επιτυχία, καθώς το κοινό δεν τους γνώριζε καλά.

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Σας περιμένουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Αθηνών Αρένα 27 χρονια τώρα!!! Άπατοι πήγαμε τότε!!! #thessaloniki Λες να εφταιγε το look μας Αντώνη;;;”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments