Αθλητισμός

Έβγεν Σάχοφ: Το παιχνίδι που τον… ψήλωσε ξανά

Έβγεν Σάχοφ: Το παιχνίδι που τον… ψήλωσε ξανά
Ο Έβγεν Σάχοφ χρειάστηκε μόλις λίγα λεπτά για να αποδείξει πράγματα σε όλους.

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο το τέρμα που θα του έδινε τη νίκη και προσπαθούσε να διασπάσει με κάθε τρόπο την άμυνα των Θεσσαλών, όμως στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης δεν τα είχε καταφέρει.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έκανε νωρίς με βάση την εξέλιξη του αγώνα τις αλλαγές του και σκέφτηκε αρκετά με ποιον τρόπο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο ματς. Στα χαφ, εξάλλου, ο ΠΑΟΚ είχε δύο παίκτες που συνολικά αμοίβονται με περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ και συγκαταλέγονται στους πιο ποιοτικούς παίκτες της ομάδας.

Ομως ούτε ο Μαουρίσιο, ούτε ο Βέρνμπλουμ, που στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι να αντικατασταθεί αγωνίστηκε σαν δεύτερος επιθετικός, κατάφεραν να δώσουν τη λύση.

Κάπου εκεί ο Ρουμάνος αποφάσισε να βάλει στο ματς τον Εβγέν Σάχοφ. Ο τελευταίος μπήκε στο γήπεδο και μέσα σε λίγα λεπτά έκανε όσα δεν κατάφεραν οι υπόλοιποι. Ένα άγγιγμα, μια ασίστ στον Ακπόμ, ένα γκολ, νίκη για τον ΠΑΟΚ και… πρωταθλητής χειμώνα ήδη.

Ο Σάχοφ κέρδισε πολλούς πόντους από την Κυριακή και έπειτα. Ένας παίκτης που πολλοί δεν τον πιστεύουν, υπήρξε καθοριστικός σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Και ο Λουτσέσκου είδε πως μπορεί να υπολογίζει και σε αυτόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments